וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רפאלוב: "לא הגיוני שרק בכר יקבל אש, גם אני הייתי שורק בוז"

9.3.2025 / 22:42

קפטן מכבי חיפה כעס אחרי ההפסד לאשדוד: "הרבה שחקנים צריכים להרים את הרמה. אנחנו מאוד בינוניים". צפו ברגע המשעשע בו ביקש "לסגור את הדלת"

תקציר ליגת העל: מכבי חיפה - מ.ס. אשדוד 2:1/ספורט1

הסיבוב השני הרע של מכבי חיפה הסתיים הערב (ראשון) בצורה הכי משפילה שיכולה להיות - הפסד ביתי 2:1 למ.ס. אשדוד שהגיעה למשחק מהמקום האחרון בטבלת ליגת העל. שלומי אזולאי, האקס שאוהב כל כך לכבוש מול הירוקים, הכריע בשער בכורה נהדר בדקה ה-89 וגרם לכך שבית"ר ירושלים תוכל להוריד מחר את מכבי חיפה למקום הרביעי וכך לארח אותה בפתיחת הפלייאוף העליון, אם תנצח בטדי את הפועל באר שבע.

קפטן הקבוצה ליאור רפאלוב סיים זועם את המשחק: "מאוד מתסכל ומאכזב, האכזבה היא עצומה. בתור אוהדי, אם הייתי רואה את הקבוצה שאני אוהב משחקת ברמה הזאת, אולי גם הייתי שורק בוז. לא זוכר כל כך הרבה משחקי בית שלא מנצחים פה, סמי עופר היה מבצר. ללא ספק שהרבה מאוד שחקנים צריכים להרים את הרמה. במצב הזה - אי אפשר להמשיך ככה".

"אתה יכול לסגור שם את הדלת, נו?": רפאלוב ברגע שמסכם את העונה

ליאור רפאלוב שחקן מכבי חיפה. מאור אלקסלסי
מהמתוסכלים ביותר במכבי חיפה. רפאלוב/מאור אלקסלסי

עוד התייחס לרפאלוב למשבר מול האוהדים והיכולת של הקבוצה העונה: "ההנהלה מטפלת בעניין הזה, לשחקנים אין צד בזה. אנחנו רוצים שזה ייפתר, זה רק גורם לנו להראות פחות טוב. נשים את הדברים על השולחן - אנחנו פשוט לא מספיק טובים. אי אפשר שברק לוקח את כל האש, הרבה על הכתפיים שלנו - השחקנים. יש לנו פלייאוף לשחק, עשרה משחקים. לא מתעסק איפה נסיים, נתעסק בלהופיע בצורה טובה. לא רוצה להתעסק ב'מה אם לא יהיה'. עם כל הכעס והעצבים של כולם, צריך להתעסק במה לוקחים כשהדברים קשים. ראינו דברים מעולים מהמשחק מול באר שבע, רצינו להביא את האינטנסיביות בפתיחת המשחק. שני שערים ספגנו מבעיטות שוער שלהם, הדברים משחקים לידיים של היריבה. מאוד בינוניים בהחלטה האחרונה וזה עלינו".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully