וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בית"ר מזהירה את ה"מסתננים" מב"ש, ועדיין בהמתנה לשועה

9.3.2025 / 14:00

לקראת משחק הנעילה של העונה הסדירה (שני, 20:30) ואחרי שכל הכרטיסים נמכרו, בבית"ר מתריעים בפני אוהדי האורחת על סנקציות. יצחקי מתכונן לשלל התרחישים

תקציר: מכבי פתח תקוה - בית"ר ירושלים 2:1/ספורט1

עם תמיכה של קרוב ל-25 אלף מאוהדיה ועוד 3,200 אוהדי באר שבע, בית"ר ירושלים תרצה להוכיח מחר (שני, 20:30) בטדי שהיא עוברת שינוי אמיתי העונה, ושהתבוסה בטרנר בסיבוב הקודם אינה דוגמא מייצגת. לקראת המשחק המסקרן, שינעל את העונה הסדירה בליגת העל, הזהירה בית"ר את אוהדי באר שבע שמנסים לרכוש כרטיסים ליציעים של הקבוצה המארחת, אחרי ההודעה כי כל הכרטיסים למשחק אזלו.

"אוהדי באר שבע המתכוונים לרכוש או שכבר רכשו כרטיס ליציעי בית"ר, שימו לב כי תתבצע אכיפה קפדנית בנושא. משטרת ירושלים ואבטחת האצטדיון יפעילו בידוק מיוחד ויקפידו על אכיפת ההנחיות. אוהדים שיימצאו ביציעים בניגוד להנחיות במהלך המשחק יוצאו מהאצטדיון באופן מיידי. אנא הימנעו מהפרת הסדר".

ירדן שועה, שחקן בית"ר ירושלים. מאור אלקסלסי
ירדן שועה, שחקן בית"ר ירושלים/מאור אלקסלסי

ברק יצחקי מבצע שינויים ובוחן מספר הרכבים לקראת המשחק, כשהדברים תלויים גם בכשירותו המלאה של ירדן שועה. נכון לעכשיו עדיין לא ברור אם השחקן יוכל לפתוח בשל כאבים שחש באימונים האחרונים. בחלק מהאימונים פטריק טוומאסי תורגל במקום שועה.

איסמעילה סורו תורגל ב-11, אך זה לא מבטיח לו מקום בהרכב כשהחשש מאיבודי כדור שלו מול הלחץ של באר שבע עשוי להוריד אותו לספסל. סילבה קאני צפוי לפתוח בתור חלוץ אם שועה או טוומאסי יפתחו באגף.

גם בהגנה, ההתלבטות היא האם לפתוח עם אותה רביעייה ששיחקה מול מכבי פתח תקוה או לחילופין להחזיר את אורי דהן להרכב ולהעביר את גיל כהן לצד שמאל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully