עם תמיכה של קרוב ל-25 אלף מאוהדיה ועוד 3,200 אוהדי באר שבע, בית"ר ירושלים תרצה להוכיח מחר (שני, 20:30) בטדי שהיא עוברת שינוי אמיתי העונה, ושהתבוסה בטרנר בסיבוב הקודם אינה דוגמא מייצגת. לקראת המשחק המסקרן, שינעל את העונה הסדירה בליגת העל, הזהירה בית"ר את אוהדי באר שבע שמנסים לרכוש כרטיסים ליציעים של הקבוצה המארחת, אחרי ההודעה כי כל הכרטיסים למשחק אזלו.
"אוהדי באר שבע המתכוונים לרכוש או שכבר רכשו כרטיס ליציעי בית"ר, שימו לב כי תתבצע אכיפה קפדנית בנושא. משטרת ירושלים ואבטחת האצטדיון יפעילו בידוק מיוחד ויקפידו על אכיפת ההנחיות. אוהדים שיימצאו ביציעים בניגוד להנחיות במהלך המשחק יוצאו מהאצטדיון באופן מיידי. אנא הימנעו מהפרת הסדר".
רגיל (6) 63
15:00

מ.ס. כפר קאסם

הפועל כפר סבא
כפר קאסם וכפר סבא צמודות בטבלה כששתיהן עם מאזן זהה ואותה כמות נקודות. כפר סבא חסרה את אברהמס שלא חזר ארצה מהפגרה וזהו חיסרון משמעותי עבורה. חלוקת נקודות תהיה יותר מהגיונית כאן
יתרון (6) 68
15:00

מכבי פתח תקווה

מ.ס קרית ים
(1+)
אחרי ההפסד לנוף הגליל במחזור האחרון לפני הפגרה, המארחת תהיה חייבת להתעשת עם משחק טוב. נגד קריית ים שנראית רע מאוד במשחקים האחרונים, פ"ת צריכה לנצח ובגדול
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
ברק יצחקי מבצע שינויים ובוחן מספר הרכבים לקראת המשחק, כשהדברים תלויים גם בכשירותו המלאה של ירדן שועה. נכון לעכשיו עדיין לא ברור אם השחקן יוכל לפתוח בשל כאבים שחש באימונים האחרונים. בחלק מהאימונים פטריק טוומאסי תורגל במקום שועה.
איסמעילה סורו תורגל ב-11, אך זה לא מבטיח לו מקום בהרכב כשהחשש מאיבודי כדור שלו מול הלחץ של באר שבע עשוי להוריד אותו לספסל. סילבה קאני צפוי לפתוח בתור חלוץ אם שועה או טוומאסי יפתחו באגף.
גם בהגנה, ההתלבטות היא האם לפתוח עם אותה רביעייה ששיחקה מול מכבי פתח תקוה או לחילופין להחזיר את אורי דהן להרכב ולהעביר את גיל כהן לצד שמאל.
