מועדון בית"ר ירושלים ממשיך בפעילות הקהילתית הענפה שלו יחד עם עמותת "שלווה" בירושלים. כיום ישנן שתי קבוצות כדורגל מיוחדות של בית"ר ושלווה, אשר מתאמנות פעם בשבוע ובאופן קבוע במרכז, תחת שרביטו של מאמן מחלקת הנוער רן אביוף.
היום (חמישי) הגיע שוער הקבוצה הבוגרת, מיגל סילבה, לבקר את השחקנים באימון ולהעניק להם מדי אימון חדשים.
סילבה נכנס לאימון עם חיוך ענק, פגש את הילדים מקבוצת "אגוז" הבוגרת וקבוצת "תותים" הצעירה יותר, שהתרגשו לראותו. הם מיהרו אליו, הצטלמו יחד, וחלקם לא האמינו שהרגע הזה אמיתי.
גולת הכותרת הייתה ברגע ספונטני ומלא קסם, כאשר השוער נעמד בין הקורות והזמין את הילדים לבעוט לעברו. הם התמלאו באדרנלין וניסו להכניע אותו, כשסילבה משתף פעולה ונהנה מהאתגר.
רגיל (4) 228
22:00

אייאקס

גלאטסראיי
גלאטסראיי בכושר נהדר מתחילת העונה ואולי אחת הקבוצות שהכי קשה לשחק נגדן עד כה. אייאקס ממשיכה בחוסר היציבות שלה והיכולת הרעה בהגנה, וגם יתרון הביתיות לא צפוי לעזור לה יותר מדי הערב. ניצחון לאורחת
יתרון (4) 263
22:00

מארסיי

אטאלנטה
(1+)
אטאלנטה בתקופה נוראית עם שישה משחקים רצופים ללא ניצחון, מתוכם חמש תוצאות תיקו. מארסיי חזרה לנצח אחרי שלושה משחקים בהם לא עשתה זאת, ועדיין באופן כללי נראית מצוין העונה ומציגה בעיקר דומיננטיות בביתה, שם לא הפסידה עד כה. ניצחון ביתי - ביותר משער אחד
לאחר האימון, הגיע החלק המרגש ביותר - טקס הענקת המדים החדשים לשחקני הקבוצה. הילדים עמדו נרגשים לצידו של אביוף, בזמן שסילבה חילק אישית את המדים לכל אחד מהם. הם קיבלו את החולצות בגאווה ובשמחה גדולה.
השחקנים הצעירים עלו לדבר והודו לשוער על הביקור. בנוסף, הם איחלו לו בהצלחה במשחק הקרוב נגד הפועל באר שבע. זהו ביקורו הראשון של סילבה במרכז שלווה, ונראה כי גם הוא עצמו התרגש מהחום והאהבה שבהם התקבל.
"זה מרגש מאוד לפגוש את הילדים המקסימים האלה", אמר סילבה. "אני שמח להיות כאן, האושר שלהם שווה הכל. אני מאחל להם המשך עונה מוצלחת, הם ילדים מוכשרים מאוד".


