מסע הלוויה של צחי עידן ז"ל אשר גופתו הוחזרה הלילה לישראל יתחיל מחר (שישי) מאצטדיון בלומפילד, כאשר הפועל תל אביב הודיעה על מחוות פרידה של הקבוצה ואוהדיה בשעה 10:00, משם ימשיכו ללוות אותו בדרכו האחרונה למנוחת עולמים עם דגלי ישראל לאורך הדרך מבלומפילד ועד בית העלמין בקיבוץ עינת.
האדומים הדגישו כי הלוויה עצמה תהיה סגורה לציבור, אך שלמשפחה היה חשוב שציבור אוהדי הפועל תל אביב יהיו חלק מכך, וקראו גם לאוהדים נוספים של קבוצות אחרות להשתתף במסע עם דגלי ישראל ודגלי הפועל תל אביב לאורך הדרך.
נפרדים מצחי ?
— Hapoel Tel Aviv FC (@HapoelTelAvivFC) February 27, 2025
משפחת הפועל תחלוק מחר כבוד אחרון לחבר ליציע, מנוי שער 7, צחי עידן ז"ל, שגופתו שבה הלילה לישראל לאחר 509 ימים בשבי.
טקס הפרידה יתקיים מחר (שישי) בשעה 10:00 באצטדיון בלומפילד.
הקהל האדום מוזמן להגיע לטקס הפרידה שייערך באצטדיון בלומפילד בשעה 10:00 - בלבוש, דגלים… pic.twitter.com/nJdyRBYQYU
צחי עידן ז"ל נחטף בשבעה באוקטובר מביתו כשהסתתר בממ"ד ביתו יחד עם אשתו גלי ושלושת ילדיהם. בתו הבכורה מעיין נרצחה לעיני המשפחה, כשאת צחי מחבלי חמאס חטפו לעזה.