במכבי חיפה השלימו את ההכנות לקראת משחק רבע גמר גביע המדינה הערב (חמישי, 20:30), שמוגדר במועדון כאחד הקריטיים בעונות האחרונות. הירוקים יודעים שהפסד יכניס את המועדון לסחרור, בשעה שבה רמת הלחץ ממילא גבוהה מאוד. "העפלה לחצי גמר דווקא בבאר שבע יכולה לתת לנו דחיפה לכל שאר העונה", אמר שחקן בקבוצה. "ברור שבאר שבע אולי הקבוצה בכושר הטוב בארץ, אבל אנחנו יודעים שאנחנו מסוגלים לנצח בכל משחק".
ברק בכר ערך תרגולים מהם עושה רושם שהקפטן ליאור רפאלוב עשוי לחכות הספסל. במקרה כזה, עלי מוחמד יהיה זה שיענוד את סרט הקפטן. בכר מתלבט לגבי רפאלוב, אך לפי התרגולים כאמור המאמן עשוי להתחיל איתו על הספסל כשגדי קינדה עשוי להיות זה שיקבל את המקום בהרכב.
יתרון (2) 108
18:35

מכבי רעננה
(1+)

מכבי רמת גן
אחרי שמונה הפסדים ברציפות , ספק רב, אם מכבי רעננה יכולה לנצח את מכבי רמת גן שהשיגה שני ניצחונוצת בארבעה משחקים.
רגיל (2) 124
19:00

הפועל כפר שלם

בני יהודה
כפר שלם לא מגיעה למשחק הזה במומנטום שיא, ובני יהודה אולי שחררה קצת לחץ עם הניצחון בגביע. דווקא בדרבי שכזה שייערך בשכונת התקווה, בני יהודה חייבת להגיע נחושה יותר בהתחשב במצב שלה בטבלה. הפעם היא תנצח
רגיל (2) 132
19:00

עירוני מודיעין

הפועל חדרה
המצב בתחתית צמוד מאוד וחדרה מעל הקו האדום רק בזכות הפרש שערים. היא חייבת להתחיל לצבור נקודות ולמרות שהיא במשחק חוץ הערב, זו משוכה שהיא יכולה לעבור
יתרון (2) 180
20:30

מכבי חיפה

הפועל חיפה
(1+)
מכבי חיפה נמצאת בתקופה טובה והיא חוזרת לעצמה עם 4 ניצחונות ב-5 משחקי הליגה האחרונים. הפועל חיפה מגיעה לדרבי לאחר שני הפסדים רצופים בגביע ובליגה. נראה כי לפי הכושר הנוכחי מכבי חיפה צפויה לנצח את המשחק הזה בהפרש של יותר משער אחד
דין דוד צפוי לחזור להרכב, למרות התקופה הקשה בה הוא נמצא. בחיפה משוכנעים שהחלוץ ישוב לעצמו. "למרות כל הדיבורים לאחרונה, צריך לזכור שדין בעונה מצויינת", הגן עליו אותו שחקן בקבוצה. "אנחנו יודעים שהוא מסוגל להתפוצץ בכל משחק".


