בית"ר ירושלים עורכת הבוקר אימון מסכם לקראת משחק רבע גמר גביע המדינה נגד בני סכנין בבלומפילד (רביעי, 20:30), כשהיא עדיין לא יודעת בוודאות שהוא אכן יתקיים מחר. בית"ר עודכנה שיש אפשרות שבסופו של דבר המשחק יתקיים תחת הגבלת כמות הקהל. במועדון אמרו: "אנחנו מקווים שאנחנו באמת עורכים אימון מסכם לפני משחק. מה שקורה באירוע הזה הוא בלתי נתפס, קשה להאמין שזה כדורגל מקצועני".
בהודעה רשמית של בית"ר בצהריים נכתב: "ההתנהלות סביב משחק רבע גמר גביע המדינה בין בני סכנין לבית"ר ירושלים חורגת מכל נורמה סבירה של ספורט מקצועני. דחיות חוזרות ונשנות, ללא הודעה מסודרת מראש וללא שקיפות כלפינו וכלפי האוהדים, פוגעות לא רק בהכנות המקצועיות אלא גם בזכות הבסיסית של אוהדים לתכנן את נוכחותם במשחק. נכון לרגע זה, פחות מ-24 שעות לפני שריקת הפתיחה, עדיין אין ודאות מלאה לגבי קיומו של המשחק. אוהדים אינם יודעים אם יוכלו לרכוש כרטיסים, כיצד לארגן את ההגעה, או אפילו אם המשחק יתקיים כסדרו".
בהמשך ההודעה נכתב: "מצב כזה הוא בלתי סביר ונוגד את עקרונות הספורטיביות והניהול התקין של מפעל כה מכובד. לבני סכנין היה די והותר זמן להיערך למשחק, אך במקום לספק ודאות ולהבטיח קיומו בתנאים ראויים, ההתנהלות הנוכחית משאירה את כל המעורבים בחוסר ודאות מתמשך. האחריות על כך מוטלת ישירות על המארחת, שמחזיקה את כל הצדדים במצב בלתי אפשרי. הגיע הזמן שסכנין תעמוד מאחורי מחויבותה או שתישא בהשלכות".
בסכנין שמעו את הטענות של בית"ר והגיבו. "כולם מטילים את האחריות רק עלינו, אבל המשטרה מקשה מאוד על קיום המשחק", אמר גורם במועדון. "ניסינו לעשות הכל, הסכמנו אפילו לשחק בעכו ללא קהל - אבל אמרו לנו שנוכל רק בבלומפילד. אנחנו עושים הכל כדי שהמשחק יתקיים".