וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"מראות מבישים": הפועל ירושלים בהלם מהתקריות אחרי הדרבי

21.2.2025 / 18:40

האדומים הגיבו בכעס לאירועים האלימים אחרי הדרבי, במהלכם אוהדי בית"ר רגמו את האוטובוס של היריבה באבנים: "תופעות מחליאות"

תקציר ליגת העל: בית"ר ירושלים - הפועל ירושלים 1:1/ספורט1

הפועל ירושלים מגיבה בכעס והלם לנוכח אירועי סיום הדרבי הירושלמי. אחרי המשחק, שהסתיים ב-1:1 דרמטי, אירעו מספר תקריות אלימות באיצטדיון טדי ובסביבתו. בין היתר, שמשות שני אוטובוסים שהסיעו את אוהדי הפועל נרגמו באבנים ונופצו. כמו כן, לטענת אנשי הפועל ירושלים, הפורעים ביזו בצעקות ומחוות גופניות את זכרו של הירש גולדברג-פולין ז"ל, גם באיצטדיון וגם מחוצה לו.

כל זאת לאחר שבתחילת המשחק, שתי הקבוצות ערכו טקס מרגש לזכר נרצחים בשבי מקרב שני הקהלים.

שמשה מנופצת באוטובוס של אוהדי הפועל ירושלים אחרי הדרבי. תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים
דווקא אחרי הטקס המכבד והמרגש, סיימנו את היום עם תמונות כאלה. השמשה המנופצת של אוטובוס אוהדי הפועל ירושלים/תיעוד ברשתות חברתיות לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

"אחרי הטקס המכבד לזכר הנרצחים משני הקהלים, נתקלנו שוב בסיומו של הדרבי באלימות ומראות מבישים", נמסר מהפועל ירושלים אחרי המשחק. "לא יתכן שבמדינת ישראל, בימים כאלה, נראה תופעות מחליאות מסוג זה, שיעברו לסדר היום".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully