בני סכנין תעבור בימים הקרובים ביקורת תמ"ת בניסיון לקבל אישור למגרש בסכנין ולחזור לארח באצטדיון הביתי. בסכנין מקווים מאוד שהאישור יגיע עוד לפני משחק הגביע מול ביתר ירושלים אך עדיין יש ספק בנוגע לכך. בקבוצה יודעים שחזרה לדוחא משמעותית מאוד לקראת הפלייאוף התחתון ומאבקי ההישרדות. "אין ספק שחזרה לבית שלנו יהיה יתרון משמעותי", אמר גורם בקבוצה, "כולם עושים פעולות כדי לקבל את האישור".
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
במקביל, בקבוצה שוחחו היום עם אנשי המנהלת בבקשה להקדים את משחק הליגה מול הפועל חדרה (ראשון, 20:00) ליום שישי. הטענה של סכנין היא שכמו בירושלים, גם בעכו יהיה מזג אוויר סוער שיסכן את המשחק, כאשר המטרה העיקרית של אנשי הקבוצה הייתה שלא ליצור ימי מנוחה משמעותיים לבית"ר לפני משחק הגביע, לעומת ימי המנוחה של סכנין.
במנהלת שוחחו עם השירות המטאורולוגי שהבהיר כי לפי התחזיות לא צפויה שום סופה ושום דבר חריג בעכו כך שהבקשה של סכנין, שלא הוגשה כלל באופן רשמי ומסודר אלא רק בשיחת טלפון, לא אושרה מן הסתם ומשחק הקבוצה לא יוקדם.