המשחק הגדול בין מכבי חיפה למכבי תל אביב שפוצץ במחצית בגלל התנהגותם של האוהדים הירוקים ממשיך לתת את אותותיו. ביום ראשון יוגש כתב אישום נגד שלושה אוהדי מכבי חיפה, שנעצרו בעקבות פיצוץ המשחק לפני כשבועיים וחצי באצטדיון סמי עופר, במהלכו נפגע השוער שריף כיוף.
השלושה חשודים בזריקת אבוקות, שהמשטרה הגדירה כחומר נפיץ, וכן בעבירות של קשירת קשר לפשע, שיבוש מהלכי משפט והתנהגות העלולה להפר את שלום הציבור.
רגיל (7) 39
14:30

אסטון וילה

נוטינגהאם
אחרי רצף מרשים של שמונה ניצחונות אסטון וילה נעצרה במחזור האחרון מול ארסנל. נוטינגהאם מגיעה במומנטום שלילי. הבדלי האיכות בין הקבוצות ברורים.
רגיל (7) 115
17:00

וולבס

ווסטהאם
למרות שווסטהאם בכושר רע, וולבס נראית בדרך הבטוחה לירידה. הפטישים ינצלו את ההזדמנות לנשום מעט.
רגיל (7) 213
19:30

אלצ'ה

ויאריאל
ויאריאל קבוצה עדיפה התקפית (31 שערים), ואחרי הניצחונות האחרונים שלה, היא פייבוריטית ברורה.
יתרון (7) 244
20:00

בנפיקה

אשטוריל
(2+)
פערי רמות אדירים באצטדיון האור; בנפיקה נאבקת על האליפות ומגיעה בכושר התקפי מצוין, בעוד אשטוריל (מקום 14) מתקשה מאוד בחוץ העונה. בנפיקה לא צפויה למעוד בבית.
חוקרי היחידה למאבק בפשיעה של מרחב כרמל הגישו לבית משפט השלום בחיפה הצהרת תובע בעניינם, ונראה כי במקביל להגשת כתב האישום, התביעה צפויה לבקש להאריך את מעצרם עד תום ההליכים המשפטיים נגדם.
כזכור, המשחק היה כפסע מלהגיע לסיום כבר במהלך המחצית הראשונה. שופט המשחק יגאל פריד שקל להפסיק את המשחק אחרי המקרה השלישי של זריקת האבוקות והחזיזים מהיציע הצפוני. פריד ניגש אל המשקיף אבי לוי והתייעץ איתו ואז ניגש דולב חזיזה אל היציע ואמר לקהל שהשופט עומד להפסיק את המשחק. פריד החליט להמשיך עד ההפסקה ואז המשטרה קיבלה את ההחלטה לאחר ששער השוויון של דור תורג'מן גרם להתלקחות גדולה עוד יותר ומהומה רבתי על כר הדשא.


