מסיבת העיתונאים של בית"ר ירושלים לקראת המשחק נגד הפועל חיפה בשבת, בוטלה הבוקר (חמישי) לאחר שברק יצחקי חלה. את האימון יעביר עוזרו משה אוחיון בסיוע המנהל המקצועי אלמוג כהן, בתקווה שהמאמן יחלים עד האימון המסכם מחר.
ירדן שועה יפתח בחוד במשחק החוץ בשבת, בעוד מיירון ג'ורג' יירד לספסל. גריגורי מורוזוב יחזור להרכב, ועדיין לא ברור אם יהיה זה לצד שמאל או ימין. הצוות המקצועי הכין את השחקנים גם לאפשרות שלפחות בחלק מהמשחק, תעבור הקבוצה לשחק עם שלושה בלמים.
סילבה קאני בישר על הטבה במצב הכתף, אך בכל מקרה לא צפוי לפתוח. איסמעילה סורו וטימוטי מוזי ייעדרו מהדרבי הירושלמי אם יספגו כרטיס צהוב בשבת.
רגיל (7) 39
14:30

אסטון וילה

נוטינגהאם
אחרי רצף מרשים של שמונה ניצחונות אסטון וילה נעצרה במחזור האחרון מול ארסנל. נוטינגהאם מגיעה במומנטום שלילי. הבדלי האיכות בין הקבוצות ברורים.
רגיל (7) 115
17:00

וולבס

ווסטהאם
למרות שווסטהאם בכושר רע, וולבס נראית בדרך הבטוחה לירידה. הפטישים ינצלו את ההזדמנות לנשום מעט.
רגיל (7) 213
19:30

אלצ'ה

ויאריאל
ויאריאל קבוצה עדיפה התקפית (31 שערים), ואחרי הניצחונות האחרונים שלה, היא פייבוריטית ברורה.
יתרון (7) 244
20:00

בנפיקה

אשטוריל
(2+)
פערי רמות אדירים באצטדיון האור; בנפיקה נאבקת על האליפות ומגיעה בכושר התקפי מצוין, בעוד אשטוריל (מקום 14) מתקשה מאוד בחוץ העונה. בנפיקה לא צפויה למעוד בבית.
ירדן שועה יחתום רשמית על חוזה חדש בימים הקרובים, לשמחתה של בית"ר. במועדון אומרים כי "זה הישג גדול שלשנים הבאות יש לנו שחקנים מהטופ הישראלי כמו אצילי ושועה, במיוחד בתקופה שקשה למצוא שחקנים שוברי שוויון - ישראלים או זרים".


