בית"ר ירושלים תשחק הערב (שני, 20:30) נגד מכבי תל אביב בבלומפילד בחולצות כתומות שמטרתן להדגיש את הקריאה להשבת בני משפחת ביבס וכל החטופים. בהודעה של המועדון נכתב: "מועדון הכדורגל בית"ר ירושלים לא מרבה להחליף את הצהוב-שחור המסורתי, אבל הערב נעלה למשחק מול מכבי תל אביב באצטדיון בלומפילד בתלבושת משחק כתומה וייחודית עם קריאה אחת וחשובה - החזירו את בני משפחת ביבס ואת כל החטופים ברצועת עזה הביתה, עד האחרון".
עוד נכתב בהודעה: "486 ימים לאחר ה-7 באוקטובר הנוראי, אנחנו לא שוכחים ולא מוותרים על האחים והאחיות שלנו ברצועת עזה וממשיכים לדרוש כי שירי, אריאל וכפיר הצעירים יוחזרו הביתה כמה שיותר מהר. אנו מחזקים ועוטפים את ירדן ביבס בתקווה לבשורות טובות שיגיעו. עם ישראל חי".
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
שירי ביבס והילדים כפיר ואריאל, נחטפו מבית בקיבוץ ניר עוז בבוקר ה-7 באוקטובר. בשלהי נובמבר 2023 טען חמאס שהם נהרגו והאשים את צה"ל במותם בתקיפה אווירית ישראלית. שירי והילדים אמורים להיכלל בעסקת החטופים הנוכחית, אבל עדיין לא ידוע מה עלה בגורלם. ביום שבת שוחרר אבי המשפחה, ירדן, במסגרת העסקה.