ההפסד של הפועל באר שבע פתח לא מעט אפשרויות בצמרת הליגה, כאשר גם בית"ר ירושלים, שתפגוש מחר את מכבי תל אביב בבלומפילד (שני, 20:30), רוצה לצמצם את הפער מהמקום הראשון. בית"ר תגיע ללא קהל חוץ בשל עונש שהוטל על הקבוצה, כשהאיצטדיון צפוי להיות מלא.
ברק יצחקי לא תרגל הרכב השבוע אך במשחקונים שערך הגנה כנגד התקפה ניתן היה לראות שישמור על המבנה של הקישור וההתקפה, כאשר בהגנה נראה כי המאמן מתלבט אם להמשיך עם לי און מזרחי או שלהחזיר להרכב את ז'אן מרסלן ואז לתפקד את גיל כהן בשמאל. המאמן הכין את שחקניו לשחק במספר מערכים במשחק, כולל 5 בהגנה.
בנוגע לליוואי גרסיה, בית"ר והסוכנים של השחקן מוכנים למכור את חלקם בכרטיס אך נכון לעכשיו א.א.ק עדיין לא שלחה לבית"ר מסמך הסכם ותעשה זאת רק במידה ועסקת מכירה של השחקן תצא לפועל. א.א.ק לא מתלהבת למכור את השחקן לפיינורד או לאחת ההצעות שיש לשחקן מחוץ לאירופה ומעדיפה שיסיים את העונה במועדון.
מנגד, השחקן נחוש לעשות את המעבר ובשל כך היוונים מוכנים לשמוע הצעות. השחקן לא נכלל בסגל הקבוצה למשחק עם פאוק סלוניקי גם בשל סערת הרגשות בה נמצא, אך בכל מקרה היוונים לא ימכרו אותו אם לא ימקסמו את הרווח. מקורות ביוון מדברים על כך שהיוונים רוצים לקבל מינימום 16 מיליון יורו עבור השחקן, ללא קשר לבית"ר ולסוכנים, ונראה כי הדברים יתבררו בימים הקרובים או בתקופה הקרובה.
רגיל (3) 278
21:45

סקוטלנד

דנמרק
קרב ישיר על המקום הראשון. ניצחון של הסקוטים והם במונדיאל, כל תוצאה אחרת ודנמרק תעפיל למונדיאל. המון לחץ אצל שתי הנבחרות אחרי משחק לא טוב שלהן, אבל הביתיות תעזור פה מאוד לסקוטים, שינצחו
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 311
21:45

שבדיה

סלובניה
משחק לפרוטוקול בלבד עבור שתי הנבחרות שלא יהיו במונדיאל. אווירה משוחררת, התקפות מספיק מוכשרות כדי לכבוש כאן לפחות ארבעה שערים יחד
יתרון (4) 126
19:30

פאניוניוס
(3.5+)

ליאטקאבליס
14 הפסדים רצופים רושמת פאניוניוס בכל המסגרות. האורחת הליטאית לא מאריות הבית, אבל בהחלט מספיק טובה בשביל להמשיך את רצף ההפסדים של היוונים
לגבי סאגת אבישי כהן, המגן התאמן גם אתמול בנפרד ממכבי תל אביב ונכון לאמש החלטת מכבי תל אביב בעינה והיא שהמגן לא ישוחרר. בבית"ר מקווים כי לאחר המשחק בין הקבוצות דברים ישתנו והשחקן ישוחרר היות והוא אינו בתכניות המקצועיות של לאזטיץ'.


