מכבי חיפה תיאלץ להסתדר הערב (שני, 20:30) נגד מכבי תל אביב ללא הקפטן שלה, ליאור רפאלוב שבעקבות כאבים בגב נותר מחוץ לסגל. רפאלוב לא הצליח להתאושש מהפגיעה ולמרות התקווה שיוכל לשחק, הוחלט שלא יהיה בסגל.
לאור החיסרון של רפאלוב, ברק בכר תרגל אתמול כמה אופציות לקראת המשחק והוא עשוי לעלות עם שלישיית קישור חזקה שכוללת את איתן אזולאי, מחמוד ג'אבר ועלי מוחמד, כך ששני שחקני ההתקפה יהיו דיא סבע ודין דוד ואילו גיא מלמד וריקרדיניו ימתינו על הספסל. אופציה נוספת שתורגלה היא שאחד מהשניים ייכנס להרכב ואז סבע יירד לקישור על חשבון אחד משלישיית האמצע.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
בתוך כך, מומחי ה-"Winner" קבעו כי מכבי תל אביב היא הפייבוריטית. ב-Winner פירסמו את היחסים למשחק וקבעו כי הצהובים פייבוריטים במעט לניצחון עם יחס של 2.45, מכבי חיפה עם יחס של 2.55 לניצחון, ותיקו - תוצאה שתהיה רעה לשתי הקבוצות - 3.20.
