מכבי חיפה תיאלץ להסתדר הערב (שני, 20:30) נגד מכבי תל אביב ללא הקפטן שלה, ליאור רפאלוב שבעקבות כאבים בגב נותר מחוץ לסגל. רפאלוב לא הצליח להתאושש מהפגיעה ולמרות התקווה שיוכל לשחק, הוחלט שלא יהיה בסגל.
לאור החיסרון של רפאלוב, ברק בכר תרגל אתמול כמה אופציות לקראת המשחק והוא עשוי לעלות עם שלישיית קישור חזקה שכוללת את איתן אזולאי, מחמוד ג'אבר ועלי מוחמד, כך ששני שחקני ההתקפה יהיו דיא סבע ודין דוד ואילו גיא מלמד וריקרדיניו ימתינו על הספסל. אופציה נוספת שתורגלה היא שאחד מהשניים ייכנס להרכב ואז סבע יירד לקישור על חשבון אחד משלישיית האמצע.
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
בתוך כך, מומחי ה-"Winner" קבעו כי מכבי תל אביב היא הפייבוריטית. ב-Winner פירסמו את היחסים למשחק וקבעו כי הצהובים פייבוריטים במעט לניצחון עם יחס של 2.45, מכבי חיפה עם יחס של 2.55 לניצחון, ותיקו - תוצאה שתהיה רעה לשתי הקבוצות - 3.20.