מכבי חיפה נאלצת להסתדר בתקופה האחרונה ללא הבלם פדראו, גם שון גולדברג לאחרונה נפגע והערב (שלישי) הצטרף לרשימת הפצועים בלם נוסף. המועדון הודיע כי אולכסנדר סירוטה, שנפצע בשבת נגד בני סכנין, סובל מקרע במניסקוס.
סירוטה עבר בדיקת MRI שבה אובחן הקרע שישבית אותו כעת. לפי הודעת המועדון, "הצוות הרפואי יבחן את התוצאות ויחליט על דרך הטיפול בימים הקרובים". בכל אופן הוא לא יעמוד לרשות ברק בכר והקבוצה ביום שני נגד מכבי תל אביב.
רגיל (5) 73
19:45

ניס

בראגה
המארחת מצרפת בתקופה נוראית עם שבעה הפסדים רצופים והרבה כותרות שליליות סביב הקבוצה. בראגה בתקופה נהדרת ויודעת שהיא חייבת לחזור ממשחק החוץ הזה עם 3 נקודות
יתרון (5) 174
21:30

אולימפיה מילאנו
(2.5+)

פנאתינאיקוס
מילאנו בתקופה לא טובה, היא ניצחה 2 מ-6 האחרונים שלה והיא עדיין לא בריאה לחלוטין. פאו ניצחה 8 מ-9 האחרונים שלה, היא מנוסה ואיכותית, ואמורה לנצח פה מעל לליין
סירוטה פתח בהרכב במשחקים האחרונים, גם לנוכח הפציעות של פדראו וגולדברג ופציעתו היא מכה משמעותית למכבי חיפה שגם נפרדת זה עתה מעילי פיינגולד, המגן הימני ששיחק לא אחת כבלם.


