בבני סכנין מרוצים מאוד מה-1:1 אתמול (שבת) מול מכבי חיפה. בקבוצה החמיאו לשחקנים על הנחישות שהציגו. "לא היה משחק גדול, בטח לא שלנו, אבל היו הרבה לב ונשמה", ניתח גורם בקבוצה. "השחקנים היו ממושמעים מאוד ונקודה נגד מכבי חיפה זה תמיד משהו שאי אפשר להתאכזב ממנו".
בסכנין יודעים שהתיקו הרחיק עוד יותר את הקבוצה מהאפשרות לשחק בפלייאוף העליון, אך במקביל מסתפקים בכך שהשיגו נקודה שמרחיקה עוד יותר את האפשרות להישאב לקרבות התחתית.
לפני המשחק קיבל סלובודן דראפיץ' החלטה אמיצה כאשר הוציא את מתיו קוג'ו מהסגל. בסכנין טענו שהשחקן פצוע, אך לוואלה ספורט נודע שההחלטה לא להכלילו בסגל הייתה של דראפיץ', והתקבלה על רקע משמעתי. קוג'ו היה פצוע ולא הגיע לצפות במשחק הקבוצה בגביע המדינה מבלי לקבל אישור לכך, מה שהכעיס מאוד את המאמן. לכן דראפיץ' החליט להשעות את השחקן מהסגל, למרות לחצים של ההנהלה לשתפו.
רגיל (3) 80
19:00

אסטוניה

מולדובה
החלשות ביותר בבית של ישראל נפגשות לדו קרב תחתית, במפגש הקודם ביניהן הפתיעה אסטוניה וניצחה במגרשה של מולדובה. מדובר בשתי נבחרות מוגבלות מאוד מבחינה התקפית ולכן ההערכה היא לתיקו דל בשערים.
יתרון (3) 137
20:00

מכבי תל אביב
(2+)

ברצלונה
אחרי הניצחון בדרבי היורוליג והפתיחה הטובה בליגה בישראל, מכבי תל אביב חייבת להמשיך ולנצח קבוצה שכרגע ממש לא בכושר.
יתרון (3) 212
21:45

איטליה

ישראל
(1+)
פערי הכוחות בין הנבחרות ברורים. יחד עם זאת התחושה היא שהנבחרת לקחה את התבוסה לנורבגיה בצורה די קשה ויודעת שהיא צריכה איכשהו לתקן. המשחק נגד נורבגיה היה באמת רע, נגד האיטלקים זה ייראה אחרת. ישראל לא מפסידה
יתרון (3) 213
21:45

איטליה

ישראל
(2+)
ישראל שיחקה גרוע מול נורבגיה. איטליה התקשתה מאוד במשחק החוץ בבודפשט מול ישראל, אבל כמו שההגנה הישראלית נראית, איטליה יכולה להביס.
מי שכן שותף הוא סטפן אומאונגה. כידוע, אומאונגה קיבל מסר לפיו ישוחרר אחרי המשחק מול בית"ר ירושלים - מה שאכן אמור לקרות - אבל בקבוצה הקדימו לשלוח לבקרת התקציבים הודעה על כך, במטרה לפנות תקציב. בבקרה מנגד גרעו את השחקן מהסגל הקבוצה, עוד לפני המשחק מול חיפה. כעת יבדקו בהתאחדות של מי הטעות: האם סכנין ביקשה לגרוע את אומאונגה מיידית, או רק אחרי המשחק מול בית"ר? אם אכן ביקשו לגרוע מיידית, הקבוצה צפויה לעמוד לדין משמעתי על כך ששיתפה שחקן שלא רשום בקבוצה, ואף לספוג הפסד טכני.
מצד שני, אם במכתב שנשלח לבקרה צוין כי השחרור מתוכנן לאחר המשחק מול בית"ר, בהתאחדות לא צפויים להעניש את סכנין כלל.