הפועל באר שבע ממשיכה לנצל את חלון ההעברות של ינואר כדי לדלל את הסגל. אחרי גיא בדש שחזר להפועל ירושלים ותומר יוספי שנמכר לפוליסיה ז'יטומיר, מוליכת ליגת העל נפרדה היום (חמישי) גם מאור דדיה, שהושאל לעירוני קרית שמונה עד לסוף העונה.
המגן הימני בן ה-27 עובר לתחנה רביעית בקריירה אחרי ששיחק גם בבני לוד ובאברדין הסקוטית, אותה עזב לטובת קאמבק לבאר שבע בינואר אשתקד. דדיה, שאף ערך לפני שנתיים הופעות במדי נבחרת ישראל, ינסה כעת להחיות את הקריירה ולחזור לקו עלייה תחת שרביטו של שי ברדה.
דדיה למעשה כבר הצטרף לקבוצתו החדשה בשפיים ויערוך עוד היום את אימון הבכורה שלו. עדיין לא ברור אם יכלל בסגל למשחק הבית נגד בית"ר ירושלים בשבת.
רגיל (4) 120
19:45

פ.ק קראבאח

אייאקס
אין ספק שזו לא העונה של אייאקס, בלשון המעטה. ובכל זאת, קראבאח היא לא מאריות אירופה. כן מדובר במשחק חוץ לא פשוט, אבל מבחינת איכות אייאקס לא פחות טובה. ניצחון לאורחת
רגיל (4) 236
22:00

באייר לברקוזן

ניוקאסל
את משחק הבית האחרון שלה באלופות לברקוזן סיימה כשהיא מובסת 7:2 נגד פ.ס.ז'. מאז היא ניצחה פעמיים בחוץ את בנפיקה וסיטי. ניוקאסל יריבה קשה מאוד אבל לא כל כך טובה בחוץ ולברקוזן תכריע אותה הערב
מלבד דדיה, בדש ויוספי, שחקנים נוספים שאמורים לעזוב את הפועל באר שבע בקרוב - ככל הנראה במסגרת עסקאות השאלה - הם אילון אלמוג ורותם חטואל.


