ניו אינגלנד מה-MLS הגישה הצעה רשמית לרכישת עילי פיינגולד, שלאחרונה חזר להרכב מכבי חיפה כבלם במערך של שלושה בלמים. הירוקים עדיין לא ענו על ההצעה וגם בתוך המועדון עדיין לא התקבלה החלטה כיצד להתמודד עימה.
על פי דיווחים בארצות הברית שהתפרסמו מאוחר יותר, ניו אינגלנד הציעה עבורו כ-2 מיליון דולר. בחיפה מתלבטים האם לאפשר מעבר כזה או לדרוש מהמגן הצעיר להמתין עד הקיץ לכל הפחות. אם פיינגולד יימכר, בחיפה לא יאפשרו לרועי אלימלך או למאור קנדיל לעזוב במהלך החלון. אם המגן בן ה-20 יישאר, אחד מהשניים ככל הנראה יושאל.
ניו אינגלנד סיימה את העונה שעברה במקום ה-14 מתוך 15 במזרח. את הקבוצה שנמצאת בבעלותו של רוברט קראפר (בעלי ניו אינגלנד פטריוטס) מאמן קיילב פורטר.
יתרון (5) 47
19:45

אסטון וילה

יאנג בויז
(2+)
אסטון וילה בפורמה נהדרת, גם מבחינה התקפית וגם מבחינה הגנתית. ליאנג בויז יהיה קשה מאוד לאתגר את וילה במשחק חוץ
רגיל (5) 89
19:45

פיינורד

סלטיק
פיינורד עם 3 הפסדים רצופים בכל המסגרות והיא נראית רע מאוד. יהיה לה קשה מאוד מול סלטיק הקשוחה שכהרגלה משייטת בסקוטלנד. יהיה משחק קשוח שיסתיים בשוויון
בעניין אחר, בקבוצה בודקים כל העת חלוצים זרים על רקע הלחצים הקיימים על בעלי הפועל חיפה יואב כץ שלא לשחרר את גיא מלמד עוד העונה. החלוץ סיכם בירוקים לשנתיים החל מה-1 ביוני 2025, ובעוד אלה רוצים שיעבור מיידית, הם גם מכינים תוכנית חלופית.
במקביל ממשיכים בחיפה בניסיונות לצרף את פייר קורנו. כזכור, סנט אטיין סירבה לבקשה הראשונית אך השחקן עצמו פועל אל מול הקבוצה הצרפתית בניסיונות שכנוע למכור אותו בחזרה לירוקים.


