כ-40 איש, בהם ותיקי מכבי יפו, אוהדים ובני משפחה, התכנסו היום לחגוג יום הולדת 81 למוצי ליאון ו-75 למשה אוננה. האירוע התקיים בבית המאפה של משה אוננה בבאר יעקב. בין המשתתפים באירוע נכחו שופט העבר אריה פרוסט, צ'וצ'קו לוי, ציון דגמי, יוסי סדרינה, אריה מוליוב, אשר הרפז, אלי בכר, אברהם לב, אבי שמלי, עוזי זנדר, אלי אבוטבול, רון מנחם, מיכאל טולדו, דיקו הרה, בני כנען, אריה לוי וברוך פורמן, אשר ברך בשם הוותיקים את שני חתני השמחה.
במהלך האירוע סופרו חוויות מרגשות מהעבר. ציון דגמי שיתף כיצד הרבני הבקיע שער ישירות מבעיטת קרן במגרש "הכח הבורסה", משום שסונוור על ידי השמש. הוא גם סיפר על התחרות שהייתה בינו לבין לופא קדוש על אפודת השוער במכבי יפו. צ'וצ'קו לוי הוסיף זיכרונות על כך שאימן את מוצי מגיל הילדים ועד לקבוצת הבוגרים. יוסי סדרינה חלק כיצד היה הראשון להנהיג את שיטת המגן התוקף, שלא הייתה נהוגה בזמנו.
רגיל (6) 20
12:00

שנגחאי פורט
 

ז'ג'יאנג פרופשיונאל 
 
לאחר הפסד במשחק חוץ, שנגחאי פורט חייבת לחזור לנצח מולל קבוצה בינונית מאוד שסיימה ארבעה משחקים ברציפות בתיקו.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (5.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
שני חתני השמחה זכו לתשורה מיוחדת מידיו של אריה מוליוב: שתי חולצות של מכבי יפו ההיסטורית. ליאון קיבל חולצה עם הספרה 3 מאחור ו-81, המסמלים את גילו, מקדימה. משה אוננה קיבל חולצה דומה, אך עם הספרה 9 מאחור ו-75 מקדימה, לציון יום הולדתו. המחווה הוסיפה לאווירה החגיגית והנוסטלגית של האירוע.
האירוע נחתם ברוח אופטימית, עם תקווה להיפגש שוב באירוע דומה בעוד שנה. ברכה מיוחדת שיגר השחקן אדיר מילר.



