כ-40 איש, בהם ותיקי מכבי יפו, אוהדים ובני משפחה, התכנסו היום לחגוג יום הולדת 81 למוצי ליאון ו-75 למשה אוננה. האירוע התקיים בבית המאפה של משה אוננה בבאר יעקב. בין המשתתפים באירוע נכחו שופט העבר אריה פרוסט, צ'וצ'קו לוי, ציון דגמי, יוסי סדרינה, אריה מוליוב, אשר הרפז, אלי בכר, אברהם לב, אבי שמלי, עוזי זנדר, אלי אבוטבול, רון מנחם, מיכאל טולדו, דיקו הרה, בני כנען, אריה לוי וברוך פורמן, אשר ברך בשם הוותיקים את שני חתני השמחה.
במהלך האירוע סופרו חוויות מרגשות מהעבר. ציון דגמי שיתף כיצד הרבני הבקיע שער ישירות מבעיטת קרן במגרש "הכח הבורסה", משום שסונוור על ידי השמש. הוא גם סיפר על התחרות שהייתה בינו לבין לופא קדוש על אפודת השוער במכבי יפו. צ'וצ'קו לוי הוסיף זיכרונות על כך שאימן את מוצי מגיל הילדים ועד לקבוצת הבוגרים. יוסי סדרינה חלק כיצד היה הראשון להנהיג את שיטת המגן התוקף, שלא הייתה נהוגה בזמנו.
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
שני חתני השמחה זכו לתשורה מיוחדת מידיו של אריה מוליוב: שתי חולצות של מכבי יפו ההיסטורית. ליאון קיבל חולצה עם הספרה 3 מאחור ו-81, המסמלים את גילו, מקדימה. משה אוננה קיבל חולצה דומה, אך עם הספרה 9 מאחור ו-75 מקדימה, לציון יום הולדתו. המחווה הוסיפה לאווירה החגיגית והנוסטלגית של האירוע.
האירוע נחתם ברוח אופטימית, עם תקווה להיפגש שוב באירוע דומה בעוד שנה. ברכה מיוחדת שיגר השחקן אדיר מילר.