ראשי מכבי חיפה ערכו הבוקר (שני) שיחה עם נציגיו של גיא מלמד, שבסיומה הושג סיכום על תנאיו של השחקן בחוזה לשנתיים החל מתום העונה הנוכחית. כידוע, הצדדים יכולים לחתום כבר עכשיו מאחר שהחלוץ מסיים חוזה בהפועל חיפה בקיץ.
במכבי חיפה מעוניינים שמלמד יעבור מיידית, אך הדבר תלוי בקבוצתו הנוכחית והבעלים שלה יואב כץ. על כץ יש לחצים גדולים שלא למכור את מלמד כעת, שכן הדבר ישפיע מקצועית מאוד על הפועל חיפה, אך בצד הירוק של העיר ינסו להגיע לסיכום גם עם היריבה העירונית במטרה שמלך שערי ליגת העל יצטרף בחלון הזה.
יתרון (5) 33
18:00

מכבי ראשון לציון

בני הרצליה
(1+)
ראשון לציון עברה סריית משחקים קשה עם הפסדים להפועל ת"א, ירושלים ומכבי ר"ג, וניצחה את ב"ש. בסה"כ היא נראית טוב והיא פוגשת קבוצה במשבר ענק, עם 7 הפסדים רצופים. קשה לראות את ההרצליינים החלשים מתעלים פה. ראשל"צ עם האנרגיות תנצח
רגיל (5) 91
19:45

מאלמו

פנאתינאיקוס
פנאתינייקוס במגמת שיפור אחרי פתיחת עונה גרועה. מאלמו סיימה את אחת העונות הגרועות שלה בשנים האחרונות והיא משחקת רע מאוד ללא יכולת טובה לשלוט במגרש.
על פי הסיכום שהושג הבוקר, מלמד ירוויח כ-300,000 יורו נטו בכל אחת מהעונות. במכבי חיפה יציעו ליריבה העירונית כמיליון שקל עבור מעבר מיידי, אולם כץ צפוי לדרוש לפחות סכום כפול מכך. מנגד, כאמור, גורמים בהפועל חיפה זועמים על הירוקים ופועלים לשכנע את כץ שמעבר מיידי של מלמד יהיה רע עבור המועדון מכל הבחינות, גם כלכלית.


