אכזבה קשה בבני סכנין אחרי התבוסה אתמול (שבת) 4:0 למכבי נתניה. במועדון מלאים בביקורת כלפי השחקנים כשגם הצוות המקצועי לא נשאר נקי. "אנחנו נראים כמו קבוצת תחתית, זו האמת", אמר גורם בסכנין, "נכון שניצחון עוד היה נותן לנו סיכוי לפלייאוף העליון, אבל מי שרואה אותנו כל העונה מבין שאנחנו לא באמת נאבקים על מקום בחלק העליון של הטבלה".
בירם כיאל וסלובודן דראפיץ' ממשיכים בניסיונות החיזוק כשהמטרה היא לצרף שלושה או אפילו ארבעה שחקנים. "ביכולת שאנחנו מציגים, אם נישאב למאבקי ההישרדות נהיה בבעיה", המשיך אותו גורם, "יש קבוצות שמותאמות למאבקי תחתית, אנחנו לא אחת מהן".
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
איאד אבו עביד נפצע אתמול וחאתם עבד אלחמיד הורחק בהופעת הבכורה שלו. שניהם ייעדרו ממשחק הגביע נגד מכבי פתח תקוה ביום שלישי וייתכן שדראפיץ' ייאלץ לשחק עם קונסטנטינוס סוטיריו שנמצא בדרך החוצה - וגם קיבל הבהרה כזו מהמועדון.
הבלם הקפריסאי דורש את מלוא החוזה כדי לעזווב, אבל לאור הבעיה במצבת הבלמים לקראת משחק בגביע, עולה השאלה האם דראפיץ' יכלול את סוטיריו או שהמועדון יעמוד על עמדתו לא לשתפו עד שיושג הסכם פיצויים.
סטפן אומנגואה נכנס אתמול כמחליף, אך נמסר לו כי ייתכן שישוחרר לאחר המפגש עם בית"ר ירושלים בסוף החודש, אם כי טרם התקבלה החלטה רשמית. דראפיץ' מתנגד לשחרורו, בעיקר משום שאין לו מחליף ראוי בשלב זה.


