הפועל ירושלים מתוסכלת מאוד אחרי ההפסד 2:0 למכבי פתח תקוה אתמול (שבת) במחזור ה-18 בליגת העל. למרות האופטימיות בקיץ אחרי מיני מהפכה בסגל, הקבוצה מהבירה לא מצליחה לייצר רצף של ניצחונות ולנצל מעידות של היריבות על מקום בפלייאוף העליון.
כמו ריינה לפני שבוע, גם מכבי פתח תקוה אפשרה לקבוצה של זיו אריה להחזיק יותר בכדור, אבל הפועל ירושלים לא הגיע למצבים, ספגה שערים קלים ורשמה משחק שני ברציפות בלי לכבוש. אחד השחקנים סיכם במשפט קצר: "מזל שאנחנו רחוקים מספיק מהתחתית".
בקבוצה ינסו להתחזק בשחקן נוסף לחלק הקדמי. הבלם שחר פיבן מעוניין לעזוב ויש לו הצעות מכמה קבוצות בליגת העל ומהפועל תל אביב. במחזור הבא ירושלים תארח את המוליכה הפועל באר והפסד במשחק הזה עשוי לסגור סופית את סיכויי הקבוצה לפלייאוף העליון.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
רגיל (6) 209
17:00

שפילד וונסדיי

האל
בעוד ששחקני שפילד סובלים מרשימת פציעות ארוכה בהגנה ולא ניצחו ב-15 משחקיהם האחרונים, "הנמרים" מהאל נחשבים לפייבוריטים ברורים בזכות ההתקפה הפורייה שלהם
רגיל (6) 303
22:00

מנצ'סטר יונייטד

ניוקאסל
השדים האדומים מגיעים למשחק אחרי שני משחקים ללא ניצחון. כמו כן הם ללא ניצחון ביתי כבר יותר מחודשיים. גם ניוקאסל מתקשה העונה ובשל חוסר היציבות , תיקו אפשרי כאן.
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה מול איכות ההתקפה של הקבוצות הגדולות.
הקבוצה של זיו אריה ניצחה רק משחק אחד מחמשת האחרונים בליגה ובתקופה הזו גם הודחה מגביע המדינה אחרי הפסד 3:0 למכבי תל אביב.


