בבני ריינה חגגו את ה-1:4 הגדול על בית"ר ירושלים הערב, אלא שמיד לאחר שריקת הסיום של אביעד שילוח פרצה מהומה גדולה ב"כיכובו" של אביו של סייד אבו פרחי. חלוץ ריינה הבקיע את השער הרביעי בתוספת הזמן ואחרי שהמשחק נגמר אביו של אבו פרחי החל להתעמת עם שוטרים, שטוענים להפרת סדר מצידו.
השוטרים בתגובה הוציאו את האבא אל מחוץ לתחומי המגרש ולאחר מכן לקחו אותו בניידת ועיכבו אותו לחקירה בתחנת המשטרה. סעיד בסול, הבעלים של ריינה, נסע מיד לאחר המשחק לתחנת המשטרה כדי לנסות לברר מה קרה ולשחרר את אביו של השחקן. אבו פרחי השחקן הסתובב עצבני מאוד בסמוך לחדרי ההלבשה בשיחות בניסיונות להבין מדוע אביו נעצר. רק אחרי מספר שעות, שוחרר האב מתחנת המשטרה.
שרון מימר המאמן המנצח אמר לאחר המשחק: "אין ספק שהפנדל שהם קיבלו והדחיפה של הקהל המדהים היה יכול לקחת את המשחק הזה למקום אחר. אבל כבשנו מוקדם וכיבינו אותם. אחרי זה עשינו את אחד המשחקים הטובים שלנו. נגמר 1:4 אומנם, אבל היה יכול להיגמר בתוצאה הרבה יותר גבוהה. רציתי שהשחקנים יהנו, לא כל פעם אתה יכול לקבל את בית"ר בטדי במצב כזה. חבל על זה, אבל לא נהיה גרידיים".
"כבר בשבועיים האחרונים, גם בהפסדים להפועל ירושלים והפועל חיפה חזרנו להיראות כמו קבוצה. דברים הלכו לנו יותר קשה, היו גולים שכבשנו וזה קצת מוריד מהביטחון. גם בתקופות רעות אנחנו לא נופלים לתהומות. אנחנו נמשיך את הדרך הזו, לא להיות באופוריה אחרי משחקים כאלו ולא ליפות לתהומות בתקופות פחות טובות".
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(5+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
רגיל (6) 232
21:45

איסלנד

אוקראינה
איסלנד, המדורגת במקום השני עם שלוש נקודות מתוך שש אפשריות, תארח את אוקראינה, שנמצאת במקום השלישי עם נקודה אחת בלבד. עד כה איסלנד מציגה יכולת טובה יותר מיריבתה, ולכן ההערכה היא שהיא תנצח במשחק הביתי ותמשיך במאבק על הכרטיס למונדיאל.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
לגבי חלון ההעברות: "בנינו קבוצה טובה ולא צריך לעשות הרבה שינויים. יש פה סגל מצוין, רוצים להביא עוד שחקן או שניים שייתנו לנו טיפה יותר עומק. לפעמים צריך לרענן את השורות, אבל לא יהיו פה מהפכות. אנחנו צריכים לשמור על זה מחדש, יש לנו את הכלים".