בקיץ האחרון ספק גדול אם גיא מלמד חשב על האפשרות שבינואר 2025 הוא יהיה השם הכי חם בליגת העל בכדורגל. אבל היום זה קורה, משום שהמספרים המעולים שהשיג מדברים בעדם: 17 שערים ב־17 מחזורי משחקים.
מלמד כבר לא ילד, אך עובדה היא שבגיל 32 הוא נמצא בשיא כוחו ובכדורגל תמיד היה ויהיה ביקוש גדול למי שיודע לכבוש שערים כי עם כל הכבוד לכל התפקידים האחרים שבמגרש, המטרה בסוף היא לנצח, וניצחונות מושגים עם כדור ברשת.
גיא של העונה נושא על כתפיו את קבוצתו הפועל חיפה והשערים שהבקיע - הם שסייעו לה להתמקם בחלקה העליון של הטבלה. כבר שבועות אחדים מוזכר שמו במדורי הספורט השונים כמועמד לאחת מהקבוצות הטוענות לכתר, והפועל חיפה מודעת לכך ומודאגת. מאמנו, רוני לוי, הוא כנראה האדם שחפץ בהישארותו של גיא בקבוצה, יותר מכל אחד אחר במועדון. מבחינתו ויתור על הסקורר החם, פירושו של דבר ההבדל שבין הצלחה לבין כישלון.
יתרון (7) 170
19:00

נורבגיה

ישראל
(2+)
הפערים בין הנבחרות גדולים מדי לצערנו, ונורבגיה מציגה פשוט יכולת שיא במשחקים האחרונים שלה. בחוץ זה יהיה קשה עוד יותר. נורבגיה תביס
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 172
19:00

נורבגיה

ישראל
נורבגיה אחת הנבחרות ההתקפיות באירופה. ישראל גם היא משחקת התקפים ועם לא מעט בעיות בהגנה. צפויים לא מעט שערים.
יתרון (7) 248
21:45

אסטוניה
(2+)

איטליה
איטליה פגשה את אסטוניה לפני חודש וסיימה ב-0:5, ולאחר מכן, סיימה ב-4:5 נהדר על ישראל. אסטוניה אחרי שלושה הפסדים ושער זכות אחד בלבד. איטליה אמורה לחגוג פה ביחס יפה
לא אתפלא אם גיא עצמו מבולבל מעט מהמצב שנוצר, שבו יהיה עליו להחליט לאן מועדות פניו. מצד אחד עשויות להגיע לפתחו הצעות כספיות מפתות. מאידך, טוב לו בבית שמצא בעיר הכרמל. הפועל חיפה, להזכיר, אינה הקבוצה היחידה שאת מדיה הוא לובש. בעבר שיחק אפילו בהפועל באר שבע והיה שותף לזכייתה באליפות ישראל ב־2018. היא תשמח לראותו שוב מגיע לבירת הנגב
הבקעת שערים היא כישרון מולד, מהסוג שאין לכל אחד. למלמד יש את הכישרון הזה, והעונה הוא התפרץ במלוא עוזו. גדולתו בכך שעולה בידו להתמקם בזמן הנכון, במקום הנכון. לפיכך, כמה משעריו הובקעו מטווחים קרובים עד מאד לשער היריב. שער הוא תמיד שער, אם בבעיטה ממרחק של 25 מטרים, או ממרחק של חמישה מטרים. לא חייבים לקרוע רשתות. מספיק שהכדור יעבור את קו השער כדי לנצח. בזאת מומחיותו של מלמד, ואיש לא יוכל לקחתה ממנו או לערער עליה. עובדה היא שחלוץ הפועל חיפה הוא לכן ובצדק, השם הכי חם בליגת העל.