לא מעט קבוצות מצמרת ליגת העל מתעניינות במגן הצעיר של הפועל חיפה נועם בן הרוש, ובעלי הקבוצה יואב כץ לא מתכוון להתפשר ולמכור אותו בסכום של כמה מאות אלפים, כאשר מיליון יורו יהיה מחיר המינימום שכץ ידרוש.
אחת הסיבות העיקריות לכך היא שבין כץ לבין הבעלים של הפועל עכו צחי נקש יש חוזה לפיו נקש מחזיק בחצי מהכרטיס של בן הרוש. כזכור, נקש שימש ספונסר עיקרי של הפועל חיפה בשנים האחרונות והוא זה ששכנע את בן הרוש לחתום במדי הקבוצה.
יתרון (1) 75
16:00

הפועל ירושלים

עירוני נס ציונה
(13+)
הירושלמים חזרו מאוכזב מההפסד לצדביטה והיא גם עייפה מהמשחק נגד ברוקלין. עם זאת, היא תבוא יותר חדה למשחק מול קבוצה מאוד פצועה וכזו שנבנתה יחסית מאוחר. ירושלים תרצה משחק להתפוצץ פה והיא קיבלה משחק בהזמנה
רגיל (1) 163
19:00

הפועל עפולה

הפועל עכו
עכו קבוצה הרבה יותר טובה מעפולה, שנועלת את הטבלה ומסתמנת כמועמדת לירידה בפעם השנייה ברציפות. עכו תנצח כאן
לפני העונה שעברה בן הרוש היה ללא חוזה ואף כבר היה על סף חתימה בליגה האוקראינית אלא שבסופו של דבר נקש, שגם היה אחראי על מחלקת הנוער, שכנע את בן הרוש לחתום בחיפה, וכאמור לפי גורמים המעורים בפרטים חתם על חוזה עם כץ לפיו חצי מהכרטיס של השחקן שייך לנקש. מאז נקש עזב את הפועל חיפה והפך לבעלים של עכו מהליגה הלאומית.
בן הרוש רושם יכולת מצויינת העונה גם בעמדת המגן הימני. במכבי תל אביב ובית"ר ירושלים כבר סימנו את המגן אך כעת מתברר שכץ ירוויח רק כחצי מעסקת מכירה אם וכאשר היא תצא לפועל.