בית"ר ירושלים תשחק הערב (ראשון) בעכו מול מ.ס. קרית ים בסיבוב ח' של גביע המדינה, אבל האוהדים בעיקר סופרים את השעות לקראת הגעתו של עומר אצילי. שחקן הכנף בחר לחזור לקדנציה שנייה בבית"ר על פני חזרה למכבי חיפה, והוא ישוב ארצה ביום חמישי, כאשר אלפי אוהדים צהובים-שחורים מתכננים להגיע לקבל את פניו בנתב"ג.
לאחר הנחיתה יקיים המועדון מסיבת עיתונאים בהשתתפות אצילי, שיעבור לאחר מכן בדיקות רפואיות. את האימון הראשון שלו יערוך ביום שבת והבכורה המחודשת תוכל להיות רק אחרי פתיחת החלון (9 בינואר). המשחק הראשון לאחר מכן יהיה ב-11 בינואר, אז תארח הקבוצה את מכבי בני ריינה במסגרת המחזור ה-18 בליגת העל.
יתרון (5) 47
19:45

אסטון וילה

יאנג בויז
(2+)
אסטון וילה בפורמה נהדרת, גם מבחינה התקפית וגם מבחינה הגנתית. ליאנג בויז יהיה קשה מאוד לאתגר את וילה במשחק חוץ
רגיל (5) 89
19:45

פיינורד

סלטיק
פיינורד עם 3 הפסדים רצופים בכל המסגרות והיא נראית רע מאוד. יהיה לה קשה מאוד מול סלטיק הקשוחה שכהרגלה משייטת בסקוטלנד. יהיה משחק קשוח שיסתיים בשוויון
אצילי (31) גדל במחלקת הנוער של הפועל ראשון לציון, ומשם עבר לבית"ר ירושלים והחל בפריצה שלו. אחרי ניסיון כושל בגרנאדה הספרדית, שב לליגת העל וסייע למכבי תל אביב לזכות בשתי אליפויות רצופות (2018/19, 2019/20). אלא שאחרי התפוצצות פרשת הקטינות, החליטו הצהובים לשחרר את הכוכב שלהם, שעבר לאפואל ניקוסיה. בחלוף חצי שנה חזר למכבי חיפה, והיה השחקן המשמעותי ביותר במיני-שושלת שבנה ברק בכר.


