דרמה גדולה נרשמה היום (שלישי) בכדורגל הישראלי, כאשר בית"ר ירושלים הודיעה במפתיע שעומר אצילי חתם בשורותיה בסופו של דבר - יממה אחרי שאצילי הודיע שהוא סגר במכבי חיפה.
אצילי התקשר למכבי חיפה חצי שעה לפני ההודעה ואמר לה ש"הלך עם הלב". בחיפה אמרו: "הדרך כל כך רעה, הוא איכזב מאות אלפי אוהדים של מכבי חיפה בדרך הזאת, לא בבחירה. בשביל מה הוא פנה ליענקל'ה יותר מפעם אחת ופעל בכל דרך כדי להגיע למכבי חיפה אם בסוף זה מה שהוא עושה? הכל קפריזי ולא יציב, ככה לא מתנהלים".
בהודעה רשמית שמסרו הירוקים נכתב: "כפי שפורסם אמש, סוכמו כל התנאים בין מכבי חיפה לשחקן עומר אצילי וסוכנו רונן קצב לחזרתו של אצילי למועדון כדורגל מכבי חיפה, לתקופה של שנתיים וחצי החל מינואר 2025. הודעות על הסיכום בין הצדדים פורסמו ע"י השחקן וסוכנו . השחקן אף הודיע למאמן הקבוצה ברק בכר כי סיכם ושהוא שמח לחזור לשתף עימו פעולה ולעשות דברים מדהימים ביחד כפי שעשו בעבר. למרות זאת, ולהפתעתנו הרבה הודיע השחקן הבוקר לנשיא המועדון כי למרות הסיכום האמור הוא החליט לשחק בבית"ר ירושלים. המעשה הוא בניגוד גמור לתרבות האירגונית שלנו ולמצופה מכל שחקן או בעל תפקיד במועדון".
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
(1+)
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
אתמול בשעת לילה מאוחרת אצילי התייעץ עם הרב שלו, סיפר לו כי הוא לא שלם עם ההחלטה, יודע איפה באמת רוצים אותו ורוצה ללכת לבית"ר ירושלים. הרב חיזק אותו בהחלטתו.
כאמור, היום אצילי כתב, 24 שעות לאחר שהודיע שסיכם בחיפה: "אני חושב שאף אחד בעולם לא יבין מה מניע ומה גורם לי לרצות להיות בבית"ר ירושלים, אבל זה חזק ממני. בלי יותר מדי הסברים שלא יהיה להם סוף - פשוט פועל מהרגש והולך אחרי הלב".