עירוני טבריה אמנם לא מצליחה לנצח מאז המחזור הרביעי, אך שתי תוצאות תיקו רצופות נגד מכבי חיפה ובית"ר ירושלים נותנים הרבה אופטימיות לאלירן חודדה ושחקניו. "אנחנו לא רוצים למות יפים, בשלושת המשחקים האחרונים אנחנו מבינים מה צריך לעשות כדי להביא נקודות ולא איך ניראה על המגרש", אמר בן והבה.
הטבריינים היו בעשרה שחקנים עוד במחצית הראשונה עם הרחקת יונתן טפר. בעולה החדשה חשו כי החמירו איתם והאדום היה קל מדי, אך בסופו של דבר סיימו ב-1:1 מרשים. ג'ורדן בוטאקה ובאסם זערורה זכו למחמאות, כאשר במועדון מקווים לצרף שלושה שחקני רכש בחלון ינואר.
אלירן חודדה סיכם: "4 מ-6 מבית"ר זה לא רע אבל בית"ר זאת לא הליגה, נצטרך להביא משהו אחר לסיבוב הזה - לא להביא נקודות רק נגד הקבוצות החזקות, צריך לקחת נגד אלה שמתמודדות איתנו".
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
על צמצום הפערים אמר המאמן: "ההבדלים בינינו לבין הגדולות תהומיים, גם ברמת מועדון. אנחנו מצמצמים פערים דרך הפן הטקטי. במיוחד כשקיבלנו אדום וזה הקשה עלינו לצאת למעברים, הנקודה היא בסדר גמור".