הקאמבק של עומר אצילי מתקרב בצעדי ענק. מכבי חיפה ונציגיו של הקשר ממשיכים בשיחות ונמצאים בשלב של השלמת הפרטים האחרונים על מנת להגיע לחתימה והצגתו של אצילי כשחקן הקבוצה כבר בשבוע הבא. אצילי יחתום לשנתיים וחצי ויעזוב את אומוניה ניקוסיה הקפריסאית.
אצילי עזב את מכבי חיפה לפני כשנה וחצי, לאחר שזכה עימה בשלוש אליפויות רצופות. בית"ר ירושלים ניהלה גם היא שיחות עם השחקן לאחרונה, אך הקשר בחר לחזור לקבוצתו האחרונה בארץ ולנסות לעזור לה לזכות בתואר נוסף.
רגיל (6) 63
15:00

מ.ס. כפר קאסם

הפועל כפר סבא
כפר קאסם וכפר סבא צמודות בטבלה כששתיהן עם מאזן זהה ואותה כמות נקודות. כפר סבא חסרה את אברהמס שלא חזר ארצה מהפגרה וזהו חיסרון משמעותי עבורה. חלוקת נקודות תהיה יותר מהגיונית כאן
יתרון (6) 68
15:00

מכבי פתח תקווה

מ.ס קרית ים
(1+)
אחרי ההפסד לנוף הגליל במחזור האחרון לפני הפגרה, המארחת תהיה חייבת להתעשת עם משחק טוב. נגד קריית ים שנראית רע מאוד במשחקים האחרונים, פ"ת צריכה לנצח ובגדול
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
אצילי בן ה-31 שיחק בעונה שעברה באל עין מהאמירויות ולאחר שסיים את דרכו חתם באומוניה ניקוסיה. אלא שבשורות הקבוצה הקפריסאית התקשה למצוא עצמו, עם 0 שערים ובישול בודד ב-355 דקות בכל המסגרות. עד השבוע הבא, יצטרך להודיע לאומוניה על מימוש הסעיף בחוזה המאפשר לו להשתחרר ללא תמורה.
