ירין לוי יחתום בימים הקרובים במכבי חיפה על חוזה לחמש שנים. על פי ההסכם, בית"ר ירושלים תזכה ל-50 אחוז מהכרטיס שלו ותקבל אותו בקיץ בהשאלה לעונה נוספת. סעיף השחרור יעמוד על כ-2.5 מיליון יורו ואם תגיע הצעה ב-2 מיליון יורו ומעלה ומכבי חיפה תסרב למכור, לבית"ר תהיה הזכות לקבל את מחצית הסכום מחיפה תמורת חלקה בכרטיס.
עם זאת, הסאגה האמיתית שמתחילה כרגע היא של השחקן מול אוהדי בית"ר ירושלים. בעוד חלק מהאוהדים מבינים את הסיטואציה ואת העסקה, לא מעט מסרבים לקבל את העובדה שיחתום במכבי חיפה ויושאל, מציפים בהודעות נאצה, חושבים שהשחקן לא צריך לשחק יותר בקבוצה, מייחלים לעזיבתו בינואר ולא רוצים שיישאר בסגל כל עוד הוא שייך למכבי חיפה.
כאן המקום לעשות סדר. ירין לוי הושאל לבית"ר ירושלים לעונה אחת עם סעיף שלפייו אם ישחק 30 אחוז מהדקות בעונה (כבר הגיע ליעד), בית"ר תזכה למחצית מכרטיסו ותקבל אותו בהשאלה לעונה נוספת. מי שביצעה טעות באירוע היא מכבי חיפה, שהשאילה אותו מבלי להחתים אותו על חוזה חדש, מה שיצר מצב עבור בית"ר לנצל פירצה "לגנוב" לה את השחקן דרך בוררות.
יעקב שחר נפגש עם ברק אברמוב ולאחר הפגישה אברמוב הודיע לכל הסובבים כי בית"ר לא תבצע מחטף, משמע לא תציע לירין לוי חוזה ותכבד את הסיכום עם חיפה. מעבר לכך, אברמוב מתייחס לירין לוי כמו שחקן בשנת חוזה - הוא לא מוכן שהוא יסיים את העונה ובקיץ יברח לחו"ל מבלי שבית"ר תקבל תמורה וזכויות עליו לעונה נוספת. הוא רוצה לקבל את מה שמגיע לו עבור השבחת השחקן.
אז מה קרה בחודש האחרון? גם בחיפה וגם בבית"ר הבינו כי השחקן מכוון לחו"ל בקיץ, מה שישאיר את שני המועדונים קירחים. כתוצאה מכך, בדיוק כמו בשנת חוזה של שחקן, אברמוב הבהיר לנציגיו כי אם לא יחתום במכבי חיפה הוא לא ישחק יותר בבית"ר ויעלה ליציע. בנוסף בעלי בית"ר הבהיר כי אינו מתכוון להתפשר ושהוא לא יוותר על כך שהשחקן ייצמד להסכם ויחתום על חוזה חדש במכבי חיפה. כשאברמוב אומר דברים כאלה, הוא מקיים.
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(6+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
בשבוע האחרון הלחץ הגיע לשיאו. במכבי חיפה לא היו מוכנים להמתין לשחקן יותר וגם בית"ר עמדה לספסל את לוי, שהבין כי לא יוכל למשוך עד הקיץ ועליו לחתום מיידית בחיפה ולסיים את הסאגה. ללוי טוב בבית"ר והוא נהנה מכל רגע, למכבי חיפה תמיד יקרוץ לו לחזור וגם אופציית חו"ל תמיד על הפרק, כשהמטרה של בית"ר היא בכלל שהוא ישחק שנה וחצי בשורותיה ולאחר מכן יימכר לחו"ל.
דבר אחד חשוב: לא מגיע לילד מה שעושים לו. בכל האירועים האלה הוא מובל על פי הסכמים בין המועדונים, מבלי שיש לו יותר מדי אפשרויות בחירה. לנסות לפגוע בו זה לעשות לו עוול. בעקבות החתימה הצפויה, הוא שוב עובר גיהנום של הודעות ונאצות וכדאי שזה ייעצר. צריך לזכור שמדובר בכדורגלן בן 19, בשנתו הראשונה בבוגרים וההמולה הזאת מתחילה להגיע אליו.
אם זה יגיע למגרש בקרוב, השחקן יסבול והמצב עלול להחמיר אם המועדונים יחליטו לבצע את המעבר כבר עכשיו ולא בעוד שנה וחצי, כך שבית"ר לא תיהנה ממנו יותר, אלא מכבי חיפה שתשמח לקלוט אותו עם פתיחת החלון בינואר.