דאגה גדולה בבני סכנין מהיכולת של הקבוצה ומהעובדה שהשחקנים מתקשים מאוד בכל מה שנוגע לייצור מצבים וכיבוש שערים. סלובודן דראפיץ' סופג ביקורות על כך שלא מצליח לשחזר את היכולת של הקבוצה מהעונה שעברה, וההפסד 1:0 אמש (ראשון) להפועל ירושלים החמיר את המצב.
"אין ספק שכל מה שקשור להתקפה אצלנו מדאיג מאוד", הודה שחקן בקבוצה. "ציפינו לסיבוב הרבה יותר מוצלח, אבל למזלנו הליגה והפלייאוף העליון לא ברחו לנו . נצטרך לתת סיבוב שני מרשים כדי להשיג את המטרה שהיא פלייאוף עליון".
בסכנין כידוע עוסקים כל העת גם בעתידו של בירם כיאל. דראפיץ' טען לא פעם שהסאגה משפיעה גם על השחקנים הן בפן המקצועי ובייחוד בפן המנטלי. בסכנין שמחו מהחזרה של אלכסנדר רמאלינגום לעניינים, אך גם החלוץ לא עזר והקבוצה סיימה שוב ללא שער כשהיא עם תשעה שערי זכות בלבד בתום הסיבוב.
יתרון (6) 22
12:30

אליצור שומרון

מכבי פתח תקווה
(6+)
אליצור שומרון תארח היום בביתה לראשונה מזה שלוש שנים ופוגשת את מכבי פ"ת שמגיעה בכושר קצת פחות טוב למשחק הזה. המארחת עם ארבעה ניצחונות רצופים והרבה מוטיבציה בבית, ותנצח מעל הליין
יתרון (6) 31
12:30

מכבי מעלה אדומים
(12+)

מכבי אשדוד
פערי הרמות בין הקבוצות גדולים מדי. מעלה אדומים עדיין לא נכנסה לקצב של הלאומית בעוד אשדוד מראה משבוע לשבוע שהיא קבוצה טובה מאוד. אשדוד מעל הליין
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
בסכנין בכל מקרה ינסו להתחזק בינואר בכל מה שקשור להתקפה. שמו של איתמר שבירו ממכבי נתניה הוזכר על ידי גורמים במועדון. בסכנין יבחנו מה מצבו של החלוץ בנתניה ואם יבינו שיש סיכוי שישוחרר, ינסו לצרפו.


