עוזר מאמן הפועל חיפה גל אראל, שיעמוד מחר (שלישי, 19:45 בספורט3) על הקווים מאחר שהמאמן רוני לוי מתאבל על מות אמו, דיבר היום לקראת המשחק מול בני סכנין: "לפני הכל אנחנו רוצים להשתתף בצערו של רוני ובצער המשפחה", אמר אראל, "נקווה שמעתה יידעו בשורות טובות ונעשה הכל כדי להביא לו קצת שמחה מחר".
אראל התייחס גם לכך שהחזרה מהפגרה מלווה בעומס גדול של משחקים: "יש לו"ז צפוף, מבחינתנו זה מאתגר. באימונים אנחנו בעיקר מנסים לאושש את השחקנים, אבל מבחינתי הלו"ז הזה הוא לא תירוץ ולא פקטור".
רגיל (6) 86
16:00

הפועל עכו

הפועל רעננה
הפועל עכו, שמדורגת במקום התשיעי עם 10 נקודות, תארח את הפועל רעננה, שנמצאת שלוש נקודות מתחתיה במקום ה־13. שתי הקבוצות מחפשות יציבות ונמצאות בכושר לא מזהיר בתקופה האחרונה. נראה כי מדובר במשחק שקול שעשוי להסתיים בחלוקת נקודות.
יתרון (6) 202
21:00

ליון-וילרבאן

וירטוס בולוניה
(2+)
וילרבאן חוזרת לביתה אחרי שהפסידה ביוון לפנאתינאיקוס, אבל הציגה שם יכולת טובה והייתה במשחק לכל אורכו. את בולוניה בבית היא יכולה וצריכה לנצח. המארחת תעמוד בליין
אראל התייחס ליריבה וגם למשחק האחרון בו הפועל חיפה הפסידה לעירוני קרית שמונה: "מצפה לנו משחק נגד קבוצה טובה, נבוא ונעשה את הכי טוב שאנחנו יכולים ולהביא שלוש נקודות. אנחנו אחרי רצף של שלושה הפסדים, אבל האמת שהמשחק האחרון היה די טוב ולפרקים אפילו הצגנו את המשחק הכי טוב שלנו העונה בעיניי. זה לא מנחם, כי בסוף הפסדנו את המשחק, אבל אנחנו רוצים להגיע גם למשחק מחר באותה גישה כי היא הייתה טובה. ננסה הפעם לא לצאת רק עם המחמאות, אלא לחזור גם עם נקודות".