לאחר שהגרלת סיבוב ח' של גביע המדינה זימנה להם מפגש עם בית"ר ירושלים, במ.ס. קרית ים רוצים להפוך את המשחק לחוויה עבור תושבי הקריות ולהעביר את המשחק שאצטדיון סמי עופר, דבר שיאפשר גם לייצר הכנסה משמעותית יותר לקבוצה מליגה א'.
אנשי המועדון מעריכים שלמשחק כזה עשויים להגיע אוהדים רבים של בית"ר ירושלים מכל אזור הצפון, כאשר ההכנסות ממכירת כרטיסים יעזרו לקרית ים להעמיד תקציב גבוה בעונה הבאה, בה הם מקווים לשחק בליגה הלאומית.
בכל מקרה, אם הבקשה לעבור לסמי עופר לא תאושר הקבוצה לא תארח באצטדיון המקומי, אלא באצטדיון העירוני בעכו שאותו רשמה כמגרשה הביתי לאור החלטה של הצוות המקצועי לשחק על דשא רגיל ולא על משטח סינטטי. בימים אלה, הקבוצה משחקת באופן זמני בקרית ים מאחר שבעכו מבוצע שזרוע.
בקרית ים מעריכים שבית"ר לא תערים קשיים ותתנגד להעברת המשחק, אולם המהלך טעון כאמור באישור ההתאחדות לכדורגל.
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה והיא חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת. הירושלמים אמורים להתפוצץ פה
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
קבוצה אחרת מליגה א' שתארח יריבה גדולה מליגת העל - מ.ס. דימונה שהוגרלה מול הפועל באר שבע - החליטה לא לבקש העברה של המשחק. במגרשה הביתי של דימונה תכולה מצומצמת של 1,600 מקומות, ובעירייה יקחו את הזמן למציאת פתרון יצירתי להכנסת קהל רב יותר.


