מאז שהגיע למכבי חיפה בקיץ, מתיאס נהואל התקשה להציג את ההבטחה הגדולה עליה דובר זמן רב. הקשר הספרדי הצטרף מוורוצלב תמורת סכום שיא של המועדון הירוק ששילם 1.9 מיליון יורו ועוד בונוסים שונים תלויי הצלחות והישגים. בראיון לאתר הרשמי של מכבי חיפה, סיפר נהואל על ההסתגלות לכדורגל בישראל, המלחמה, המרחק מהמשפחה והמטרות שלו ושל הקבוצה לעונה הקרובה.
"ההסתגלות שלי במכבי חיפה היתה מעולה, מהרגע שהגעתי החברים לקבוצה והצוות המקצועי קיבלו אותי בחום ואהבה, ועכשיו התור שלי להוכיח את עצמי על המגרש", סיפר נהואל על ההגעה לישראל. "אני מתמודד עם המצב במדינה בצורה הכי טובה שאפשר, אני משתדל להתעלם מהדברים הללו. אני לא מדבר על המצב בישראל עם אנשים וחברים שגרים בחו"ל, אבל אני מסתדר כאן היטב, והמצב משתפר בהדרגה".
על המרחק מהמשפחה: "האם היא חסרה לי? זו שאלה לא פשוטה עבורי. אני מאוד קשור ומחובר למשפחה שלי, והעניין הזה קשה לי מאוד, אני מקווה שהמצב הזה יחלוף במהרה ושהמשפחה שלי תוכל להגיע בקרוב מאוד לישראל. החברים לקבוצה עוזרים לי מאוד להתאקלם כאן. הרבה יותר ממה שהם צריכים. חברים כמו סולטאני ועוד שחקנים מדרום אמריקה כמו פדראו. תומכים בי כאן בצורה אדירה, נותנים לי יותר ממה שאוכל לתת עבורם. עכשיו אני צריך להוכיח על המגרש מי אני באמת ואוכל להראות בהדרגה את היכולות שלי".
על החיבור לקבוצה: "האמת שהתחברתי לכל השחקנים, אני אדם שמח ואופטימי מטבעי שאוהב להתבדח לצחוק עם כולם. תמיד עם חיוך על הפנים וככה אני מתנהג עם כולם פחות או יותר. זה נכון שהגעתי בקיץ מורוצלב, שיחקתי שם שלוש שנים וזה היה שינוי גדול עבורי, אבל הרצון שלי לשחק במועדון הגדול ביותר בישראל גבר. מכבי חיפה עשו מאמץ גדול להחתים אותי. חתמתי לשלוש שנים ואני כאן רק שלושה חודשים, מקווה שאתאקלם היטב ואגיע לרמה הגבוהה ביותר שלי עם שערים ובישולים".
עוד הוסיף נהואל: "כאשר הגעתי למועדון אמרתי שהגעתי למועדון המוביל ביותר בארץ. אני חושב שהקבוצה משתפרת בהדרגה ובטוח שאנחנו בדרך הנכונה להשיג את המטרות שלנו. לי ולחברים בקבוצה יש מטרה אחת עיקרית - לזכות שוב באליפות השנה. האמת היא שהגעתי אחרון לקבוצה והייתי צריך להשתלב מהר. זה לוקח קצת יותר זמן, אבל כמו שאמרתי קודם, כולם עוזרים לי כאן להתאקלם והיו עבורי מהרגע הראשון. אני מרגיש עכשיו במקום יציב יותר".
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(3+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
לבסוף, פנה נהואל אל הקהל הירוק: "בסופו של דבר להגיע למכבי חיפה היה בזכות הקהל, ככה הכרתי את הקבוצה מלכתחילה. נכון ששיחקתי כבר בסמי עופר, אבל בלי הקהל. יש לי את הרצון לזה, להתרגשות הזאת. כשחקן, לשחק באצטדיון מלא בקהל שלנו או לשחק מול עשרת אלפים או חמשת אלפים אנשים זה לא אותו דבר. כולנו מקווים שבקרוב נשחק מולם שוב".