יואב כץ, הבעלים של הפועל חיפה, לא אישר שימוש יומי במלון עבור השחקנים ואנשי הצוות המקצועי המתגוררים במרכז הארץ, ומכאן שהרצון של הצוות לערוך שני אימונים כפולים השבוע בוטל.
בצוות המקצועי שוחחו עם הבעלים והבהירו לו שבשל הפגרה והחזרה כעת לליגת העל, יש צורך לקיים שני אימונים ביום במהלך השבוע. כדי שלשחקנים יהיה היכן לשהות בשעות הצהריים ועל מנת לקיים את האימונים, היה צורך במספר חדרי מלון בודדים בחיפה או בקריות למספר שעות עבור השחקנים ואנשי הצוות המתגוררים באזור המרכז, אלא שלאחר כמה ימים של שיחות החליט כץ שלא לאשר את המהלך והאימונים הכפולים בוטלו.
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
אם לא די בכך, תקרית ביזארית התרחשה בשבוע שעבר כאשר חלק מהשחקנים ואנשי הצוות גילו לתדמהתם שהורדו מהאשראי הפרטי שלהם סכומים מחברת השכרת המכוניות וזאת לאור איחור מהותי בתשלום לחברת ההשכרה על ידי כץ.
השחקנים ואנשי הצוות שמקבלים רכב המועדון משאירים את האשראי האישי לביטחון במקרים של נזקים, אלא שכעת בחברת ההשכרה חייבו אותם באופן אישי על התשלום שלא הגיע מהמועדון. יש לציין שבתוך 24 שעות במועדון החזירו את הכסף לשחקנים ולאנשי הצוות.
במועדון מסרו בתגובה: "מדובר בידיעה ממוחזרת".