בירם כיאל שנמצא בנתק מבני סכנין אחרי שעזב את המועדון, שיתף היום (רביעי) פוסט אינסטגרם של אשתו אנג'לה, שבו היא פרסמה תמונה של שניהם, תייגה אותו וכתבה "להצעות עבודה".
כיאל בן ה-36 נפצע בצורה קשה ברגלו בספטמבר 2023 ולא חזר לשחק מאז. הוא עדיין לא הודיע על פרישה, אבל מאז אותה פציעה הוא שימש כמעין מנהל מקצועי בקבוצה והיה לו חלק מאוד מרכזי בבניית הסגל ובקשר עם המאמן סלובודן דראפיץ'.
גורמים בסכנין סיפרו שאחת הסיבות לעזיבה של כיאל היא נושא החוזה שלו שמסתיים בסוף העונה והדרישה לחוזה חדש כמנהל מקצועי. גורם במועדון אמר: "אם אבו יונס לא יתעשת ובירם לא יחזור, המועדון יצטער על זה הרבה שנים קדימה".
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
רגיל (1) 336
23:00

ואסקו דה גמא

קורינתיאנס
ואשקו מארחת את הגומלין אחרי שהשיגה תוצאה טובה מבחינתה במשחק הראשון עם 0-0 שהעביר את ההכרעה לביתה. היא הייתה לא פחות טובה במשחק הראשון ובבית מול הקהל שלה היא תנצח
יתרון (2) 83
18:40

עירוני קריית אתא

הפועל העמק
(1+)
משחק בין שתי הקבוצות הטובות בליגה מחוץ ל-3 הגדולות. שתיהן בכושר די טוב, והן נפגשות כשהעמק עדיין ללא ניב משגב הפצוע, במה שעלול להכריע את המפגש לטובת אתא, שגם נהנית מיתרון ביתיות
יתרון (2) 210
20:45

אלברקה
(1+)

פורטו
פורטו נמצאת בראש הטבלה ומציגה הגנת ברזל שספגה מעט מאוד שערים מפתיחת העונה, מה שהופך אותה לפייבוריטית ברורה. אלברקה נאבקת בחלק התחתון של הטבלה ומתקשה מאוד מול קבוצות הצמרת
רגיל (2) 283
22:00

אתלטיק בילבאו

אספניול
בילבאו מגיעה למבצר הביתי שלה כשהיא מציגה הגנה יציבה מאוד העונה, אך מתקשה לעיתים בכיבוש שערים. אספניול נמצאת בתקופה נהדרת עם רצף ניצחונות שמציב אותה בצמרת הגבוהה של הליגה.


