גמר גביע הטוטו, שיפגיש בין מכבי תל אביב למכבי חיפה, יתקיים בעוד פחות מחמישה שבועות, אבל במנהלת הליגות משהים בשלב זה את ההחלטה על מיקום המשחק בשל המצב הביטחוני. במנהלת החליטו לחכות למועד יותר קרוב לגמר עצמו כדי לקבוע איזה אצטדיון יארח את המשחק, זאת לאור העובדה שההנחיות של פיקוד העורף וההגבלות משתנות מפעם לפעם.
אם לא יהיו שינויים עד הגמר שאמור להיערך ב-25 בדצמבר, האופציות כנראה יהיו טרנר בבאר שבע וטדי בירושלים. בגלל שהמשחק על התואר יהיה בין שתי קבוצות שמושכות הרבה מאוד קהל, הרצון יהיה לקיים אותו באצטדיון שרשאי להכיל יותר מ-4,000 אוהדים - הכמות המותרת כרגע באזור המרכז.
במנהלת הליגות כאמור מחכים שמועד המשחק יתקרב כדי לראות האם פיקוד העורף יקל בהגבלות ומגרשים נוספים יהפכו לאופציות לקיום המשחק (פתח תקוה ונתניה למשל).
יתרון (2) 103
18:50

מכבי רמת גן

הפועל העמק
(3+)
מכבי רמת גן אחרי הפסד למכבי תל אביב, ובאופן כללי, היא לא יציבה וכבר הפסידה העונה לנתניה. העמק עם 3 ניצחונות רצופים, כולל מול הרצליה וירושלים, וכשהפלוס איתה במשחק כזה, שווה ללכת איתה
רגיל (2) 137
19:00

עירוני מודיעין

הפועל עפולה
מודיעין אמנם פתחה טוב את העונה אבל ספגה יותר מדי הפסדים בתקופה האחרונה, כולל הדחה מהגביע. גם בצד של עפולה הייתה הדחה מהגביע, אבל במחזורי הליגה האחרונים עפולה צברה לא מעט נקודות מבחינתה, ובמשחק הזה אפשר לראות חלוקת נקודות הפעם
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 207
21:30

סאלרניטנה
(2.5+)

קרוטונה
ב14 מתוך 24 משחקים שתי הקבוצות נכבשו מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם לשתי הקבוצות ההתקפיות הללו.


