בית"ר ירושלים ירדה מאוכזבת מההפסד לבני סכנין בעכו (2:1) אך גם מאוד מציאותית, כשבמועדון אמרו: "לא ציפו שננצח בלי סוף, צריך פרופורציות. יש לנו קבוצה טובה אבל איבדנו ונאבד נקודות בדרך, צריך כרגע להסתכל רק על הפועל חיפה בשבת. אם ננצח נצא לפגרה במצב מצוין".
בית"ר התמודדה אתמול עם הציפיות שההצלחה שלה עד עתה העונה יצרו. גם לאחר ההפסד, הקבוצה עם מעל 70 אחוז הצלחה וזה הרבה מעבר לציפיות. אליפות? במועדון מרגיעים: "המטרה של העונה הזאת היא פלייאוף עליון, ברגע שנבטיח את זה נחשוב על מטרות נוספות. לא אנחנו דיברנו על אליפות למרות שאנחנו מאמינים שאפשר לעשות עונה אדירה".
ברק יצחקי אמר בסיום כי לא סיפק פתרונות כמאמן. בסופו של דבר, בכדורגל לא הכל תלוי בך, לחיוב או לשלילה, בדיוק כפי שהמשחקים נגד מכבי חיפה ומכבי תל אביב היו יכולים לקבל תפנית שלילית אם ז'נו לא מבקיע שער משום מקום או מכבי תל אביב מכריעה את המשחק בחצי הראשון. לפעמים צריך גם קצת מזל איתך, או כמו שאמרו בבית"ר: "אבו ניל נתן שתי הצלות נדירות בחצי הראשון, אם כדור אחד נכנס אנחנו מנצחים את המשחק, אבל זה הכדורגל, לא תמיד זה לצד שלך".
מקצועית, נראה שהקישור ללא איסמעילה סורו רך יחסית והמאמן צפוי להחזיר את הקשר להרכב כבר בשבת. סורו ירד לספסל בשל יכולת לא טובה וגם ניידות נמוכה יחסית במשחקים מאז חזר מהפציעה. ז'אן מרסלן איבד מהביטחון במשחקים האחרונים וזה מורגש בכל משחק ההגנה כשנראה כי ברק יצחקי יעבור למערך של 4 שחקני הגנה כבר במשחק הקרוב. עד עתה הבטיחו מקומם מול הפועל חיפה כ-18 אלף איש איש ובמועדון מצפים ליותר מ-23 אלף איש בטדי (15:00, ספורט4).
יתרון (1) 30
13:30

מילאן

ורונה
(1+)
הנה סקירה קצרה והערכות למשחקי הסרייה א' שייערכו ביום ראשון, ה-28 בדצמבר 2025: מילאן - ורונה הרוסונרי מארחים בסן סירו ומחפשים להישאר במרוץ לאליפות מול קבוצה שבדרך כלל מתקשה מאוד במשחקי חוץ . פערי האיכות בקישור ובהתקפה של מילאן צפויים להפוך את זה למשחק חד-צדדי.
רגיל (1) 131
16:00

סנדרלנד

לידס
סנדרלנד עדיין ללא הפסד ביתי העונה, בעוד לידס ניצחה רק פעם אחת בחוץ עד כה. סנדרלנד יותר יציבה בבית, ובסך הכל בכושר לא רע במשחקים האחרונים ותנצח כאן
רגיל (1) 189
18:30

קריסטל פאלאס

טוטנהאם
ם טוטנהאם מגיעה כשהיא בתקופה התקפית מצוינת, אך עדיין סובלת מחוסר יציבות בהגנה שמאפיין אותה . קריסטל פאלאס נחשבת ליריבה קשה ומציקה.
רגיל (1) 264
20:00

בראגה

בנפיקה
בנפיקה עדיין לא הפסידה בליגה העונה אבל היא רחוקה שמונה נקודות מפורטו שמובילה את הטבלה. בראגה בעונה לא רעה, אבל בנפיקה פשוט קבוצה טובה יותר שיודעת שהעונה כל איבוד נקודות יהיה יותר מדי משמעותי להמשך הדרך. ניצחון לאורחת
בבית"ר התייחסו לטענות סכנין על הערות גזעניות של ירדן שועה לאומונגה, השחקן והמועדון שללו זאת ואמרו כי "סכנין מחפשים תשומת לב, בדיוק כמו ההתעקשות שלהם על המשחק בעכו במצב הביטחוני. אפילו שחקנים שלהם אמרו שלא ברור למה משחקים שם אבל שיהיו בריאים".


