בשורות מדאיגות להפועל חיפה לקראת הדרבי נגד מכבי חיפה ביום שני. נועם בן הרוש שממלא את עמדת המגן השמאלי במקומו של אורן ביטון הפצוע, לא השתתף באימון היום (שבת) בשל רגישות בשריר. בחיפה קיימת אופטימיות זהירה שלא מדובר בפציעה חמורה ושהשחקן יוכל לעמוד לרשותו של רוני לוי, אך היום כאמור הוא לא התאמן ורק מחר לאחר שינסה בשנית, יתברר האם הוא כשיר במאת האחוזים.
מי שגם כן יהיה ככל הנראה כשיר, הוא דור מלול. השחקן שבר את היד במשחק האחרון וגובס בגבס קל, אך מחר הוא אמור להוריד את הגבס ובקבוצה מקווים שיוכל לעמוד לרשות לוי. המאמן מתלבט האם לעבור למערך של שלושה בלמים, כשבמקרה כזה ייתכן שטיימוקו דיארה ישחק על כל הקו הימני בעוד בן הרוש - אם יהיה כשיר - ימלא את אותו תפקיד בצד שמאל.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.
בקבוצה מקווים שלמרות מחאת האוהדים, יגיעו כמה אלפים למשחק בטדי. התקווה היא שגם אוהדי מכבי חיפה ירכשו כרטיסים והקבוצה תוכל לייצר הכנסה ראויה. במועדון הבהירו שהעלויות לקיום המשחק גבוהות מאוד, ולכן יש חשש גדול מיציעים ריקים. אתמול בשעת הצהריים עודכנו בחיפה על ידי היריבה העירונית שאוהדי מכבי חיפה רכשו כ-1,500 כרטיסים עד כה.