לראשונה אחרי הרבה מאוד שנים, בליגת העל ישוחק משחק ביום שישי. זה יקרה במחזור הבא לאחר שמכבי חיפה והפועל ירושלים סיכמו על החלפת ביתיות ביניהן. הירוקים פנו להפועל ירושלים במטרה להחליף ביתיות על מנת להביא לכך שיהיה קהל רב כמה שאפשר במשחק, אך בירושלים הבהירו שהם מוכנים להחלפה אך ורק אם המשחק ייערך ביום שישי, בעוד הירוקים ביקשו שהמשחק יתקיים ביום ראשון.
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 269
20:00

הפועל באר שבע

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות הרכו לכבוש במרבית מחזורי הליגה הראשונים. שתיהן מאוד התקפיות ובהחלט יתכן משחק רב שערים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
במנהלת בסופו של דבר אישרו שהמשחק יתקיים בשישי וזאת לאור כך שביום שבת אצטדיון טדי אינו פנוי בשל משחקה של קבוצת בית"ר ירושלים. בהתאם לכך ישחקו הקבוצות ביום שישי לפי דרישת הפועל ירושלים, כשהירוקים למעשה יקיימו משחק רביעי באיצטדיון טדי בתוך כמה שבועות בלבד, כאשר כידוע גם הדרבי החיפאי הועתק לאצטדיון טדי מאותה סיבה של הגבלת קהל בצפון. זה כבר הרבה מאוד שנים שבליגת העל לא היה משחק ביום שישי ויהיה מעניין לראות את שתי הקבוצות הללו משחקות בצהרי היום לפני כניסת השבת.
הפועל ירושלים הסבירה את ההחלטה שלה להסכים לבקשה: "הקבוצה נעתרה לבקשה של מכבי חיפה להחליף ביתיות במשחק ביניהן במחזור הבא, עקב המצב. מאחר וטדי תפוס בשבת הבאה, ומתוך ראיית האוהד במרכז, הצענו פיתרון יצירתי, שלא מומש בליגת העל זה שנים ארוכות: קיום משחק בצהרי שישי שמשי, יום חופש לרבים, שיבטיח שמירב האוהדים יוכלו לבוא ולהנות מכדורגל, מירושלים ומחיפה כאחד. אנחנו מודים למנהלת שנעתה להצעה. ניפגש בטדי בשישי הבא. הכדורגל שייך לאוהדים.