הנהלת איצטדיון טרנר לא מתלהבת מהאפשרות לאשר לארח את הדרבי החיפאי, שיהיה משחק בית של הפועל חיפה. האדומים צריכים להודיע עד מחר באופן סופי היכן יתקיים המשחק ביום שני הקרוב, כשהעדיפות של אנשי המועדון היא לארח בטרנר על מנת למלא את היציעים עד כמה שניתן ולמקסם רווחים.
אלא שלפי גורמים המעורים בדברים, בהנהלת האיצטדיון מעדיפים שהמשחק לא יתקיים בטרנר. לפי גורמים בהפועל חיפה, אחת הסיבות שראשי האיצטדיון העלו בשיחות סגורות היא אירוע השחתת השירותים אמש (שני) על ידי אוהדי מכבי חיפה. כל הכתובות שרוססו באיצטדיון נוקו כבר הבוקר, אבל התחושות הקשות נשארו.
גורמים בבאר שבע הבהירו לוואלה! ספורט שהסיבה העיקרית מבחינת ראשי האיצטדיון, היא קיום שלושה משחקים יום אחר יום. ביום שבת תשחק מכבי תל אביב באיצטדיון נגד עירוני קרית שמונה, ביום ראשון תארח הפועל באר שבע את משחקה הביתי מול מ.ס. אשדוד, ואם יאושר הדרבי החיפאי, למעשה ייערכו באיצטדיון שלושה משחקים תוך פחות מ-50 שעות, מה שקרוב לוודאי יזיק לדשא.
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
בחיפה לא קיבלו סירוב רשמי מאנשי באר שבע וממשיכים בלחץ כבד. גם אנשי האיצטדיון מבינים שהלחץ לא ייפסק בגלל המצב הביטחוני באזור הצפון, ולכן עדיין לא נתנו תשובה סופית. "אכן כרגע אין תשובה חיובית והמסרים הם שבאיצטדיון לא מתלהבים שנארח שם את הדרבי, אבל אנחנו מקווים שבסוף כן נקבל תשובה חיובית", אמרו בהפועל חיפה.
אם בטרנר יסרבו, בחיפה יבחנו את האפשרות לשחק באשדוד או בטדי. החשש במועדון הוא שחרם ארגוני האוהדים של מכבי חיפה בנוגע למשחקים בטדי, יוביל לכך שלא יגיע קהל רב למשחק אם הוא יתקיים בירושלים.