אכזבה גדולה בבית"ר ירושלים למחרת התיקו 1:1 מול עירוני קרית שמונה בטדי. ביציאה מהאיצטדיון שחקנים אמרו: "היינו צריכים לרוץ יותר ולהיות אגרסיביים וחכמים יותר מול קבוצה שבאה לסגור".
לבית"ר היו טענות קשות כלפי צוות השיפוט וצוות ה-VAR. יותר מהכל קומם את אנשי המועדון העובדה כי דקות רבות בוזבזו כששחקני קרית שמונה על הדשא או מושכים זמן ולא סופגים כרטיס צהוב. ל"קינוח", כל זה לא בא לידי ביטוי בתוספת הזמן. "כשרצו ליישם את חוק הצהובים לשחקנים שפונים לשופט עשו את זה מהר, אבל מה עם החוקה החדשה שמאפשרת להרחיב את תוספת הזמן? זאת עבודה בסיסית של שופט", אמרו בבית"ר.
למרות שעצר פנדל לזכות קרית שמונה, מיגל סילבה ירד עצבני למחצית וניסה להסביר לצוות השיפוט שהשריקה לא נכונה. בלם קרית שמונה, שי בן דוד, טען בסיום כי מי שהיכה אותו בעימות בירידה למחצית היה ז'אן מרסלן ולא מיירון ג'ורג', אך בבית"ר הכחישו זאת ושחקנים שהיו באירוע סיפרו כי בין השניים נרשמו דחיפות בלבד.
בית"ר עשתה שינוי מקצועי מאז מהגעתם של אלמוג כהן וברק יצחקי, והיא צריכה להתחיל להתמודד עם העובדה שקבוצות מתייחסות אליה כקבוצה גדולה - וסוגרות ונשכבות על הדשא בהתאם.
ברק יצחקי התייחס לכך ואמר: "מצד אחד אני שמח שהגענו למצב שאנחנו מייצרים אפקט של הרתעה, אבל מצד שני ברור שאנחנו חייבים להיות יותר חכמים. להחזיק 60-70 אחוז מהזמן בכדור לא יביא ניצחון אם לא נשחק חכם, נשמור על המיקומים ונדע להביא לידי ביטוי את האיכויות שלנו".
רגיל (7) 45
14:30

ניוקאסל

צ'לסי
: קרב צמוד מאוד על המקום באירופה. ניוקאסל חזקה מאוד בסנט ג'יימס פארק, אך צ'לסי מציגה העונה גמישות טקטית שעשויה להספיק לה כדי לחזור עם נקודה או יותר.
רגיל (7) 112
16:30

שטוטגרט

הופנהיים
שטוטגרט היא המועמדת לניצחון כאן; היא מציגה כדורגל דומיננטי העונה בבית, מול הופנהיים שנוטה לספוג שערים קלים מדי במשחקי חוץ.
רגיל (7) 143
17:00

וולבס

ברנטפורד
וולבס היא היורדת הבטוחה עם 2 נקודות העונה, בעוד ברנטפורד הפסידה 3 מ-4 האחרונים שלה, אך אלו היו משחקים קשים והיא חייבת את הנקודות פה במאבק שלה. ברנטפורד תדע להתעלות פה מול שק החבטות של הליגה
רגיל (7) 181
17:30

הפועל ירושלים

הפועל חיפה
שתי הקבוצות חזרו לנצח במחזור הקודם, הירושלמים נגד אשדוד והחיפאים מול טבריה. הפועל חיפה מתקשה בחוץ העונה בעוד הפועל ירושלים מאוד לא יציבה. מפגש שיסתיים ללא הכרעה
רגיל (7) 200
18:30

הפועל פתח תקווה

הפועל קרית שמונה
הפועל פ"ת יצאה במחזור הקודם מבלומפילד עם תחושת החמצה גדולה. קריית שמונה השיגה נקודה דרמטית מול הפועל ת"א, אבל פוגשת במשחק חוץ יריבה שתבוא מאוד נחושה להשיג סוף סוף ניצחון. להערכתנו, פתח תקווה תנצח.
רגיל (7) 235
19:30

ר.ב לייפציג

באייר לברקוזן
משחק צמרת בין שתי קבוצות שדוגלות בכדורגל התקפי ומהיר. לברקוזן נראית מעט יותר מאוזנת, אך הביתיות של לייפציג הופכת את המשחק הזה לכזה שיכול ללכת לכל כיוון
רגיל (7) 258
19:30

טוטנהאם

ליברפול
המשחק המרכזי של המחזור. ליברפול מגיעה כפייבוריטית בזכות כושר התקפי עדיף, בעוד טוטנהאם תנסה לנצל את הביתיות והמהירות של שחקני האגף כדי להפתיע במתפרצות.
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יצחקי דיבר על הפעולות הנכונות, אך משחקים כאלה שחקנים מנצחים עם עוד קצת "רוע" שלא היה לשחקני בית"ר אתמול. אם אחרי ההפסד בגביע הטוטו באשדוד המאמן דיבר על שחצנות, אמש היה חסר הטירוף להשיג ניצחון. התחושה הייתה שתיקו הוא לא אסון מבחינת השחקנים, וזה דבר שאלמוג כהן ויצחקי בטח לא יקבלו. אם תרצו, זו אנטיתזה ל-DNA שהם רוצים לייצר לקבוצה.


