לאחר שנדחה המשחק נגד מכבי חיפה ל-1 באוקטובר, בית"ר ירושלים צפויה להצפין במחזור הקרוב (בתקווה שהמצב הביטחוני יאפשר זאת) ולפגוש בשבת את הפתעת העונה עד עתה, בני ריינה. בבית"ר אמרו לקראת המשחק: "זה משחק לא פחות קשה ממכבי חיפה, במיוחד במגרש בנוף הגליל שם אנחנו תמיד מתקשים".
ברק יצחקי תכנן להעלות את איסמעילה סורו מהספסל בחיפה, אך חמשת ימי האימון שנוספו לפתע עשויים להביא לכך שיפתח לצד ירין לוי בקישור. כמו כן, נראה כי ההתלבטות בין לי און מזרחי לגיל כהן בעמדת המגן השמאלי תוכרע רק לקראת המשחק.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
אלמוג כהן וברק יצחקי בחרו השנה בסגל מצומצם יחסית והעובדה כי הקבוצה תצטרך לשחק שלושה משחקים בתוך שבוע תצריך חלוקת עומסים.
בין היתר שחקנים כמו ירדן שועה, מיירון ג'ורג' ומרסלן יתקשו לשחק באותו הקצב שלושה משחקים בשבוע (במקרה של מרסלן יש חשש שיהיה חשוף לפציעה), ובצוות יחשבו היטב כיצד לחלק את הדקות, אך זה יקרה רק לאחר המשחק נגד ריינה ולקראת שני המשחקים הבאים, נגד מכבי חיפה ועירוני קרית שמונה.


