זעם רב בבית"ר ירושלים בעקבות הרחקתו המוקדמת של גריגורי מורוזוב מול מכבי נתניה. המגן ראה הערב (ראשון) שני צהובים במהלך אחד, לאחר שגלש לרגלי מאור לוי וטען כי הגיע לכדור. גרינפלד שלף לעברו כרטיס אחד, מורוזוב החל להשתולל ומיד ראה את הצהוב השני והשאיר את בית"ר ב-10 שחקנים בדקה ה-34, כשהיא מובילה 0:1. לפני כן גם בוטל פנדל לזכות המארחת.
גורם במועדון אמר במחצית המשחק: "רק התחילה העונה וכבר נתקלנו בשופט שחצן שמתרגש משטויות וחושב שהוא מעל המשחק".
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
לפני הפגרה הורחק נדב מרקוביץ' הצעיר, כך שזה כרטיס אדום שני של בית"ר ירושלים העונה. מורוזוב יחמיץ את משחק החוץ מול מכבי חיפה בשבוע הבא.