לא כך רצתה הפועל ירושלים לפתוח את העונה. נקודה משש, תבוסה אתמול (שבת) להפועל חיפה - וביום רביעי היא עוד מתארחת אצל האלופה מכבי תל אביב למשחק השלמה. עיקר הדאגה בקבוצה היא מהיכולת, עם דגש על מרכז ההגנה הרך, שחתום על טעויות שלא מתאימות לרמות האלה.
שחקן בקבוצה סיכם: "עוד לא התחלנו את המשחק וכבר היינו בפיגור כפול עם יותר מדי טעויות. אנחנו רכים מאוד. זאת לא הפועל ירושלים. כולם צריכים לעשות חושבים מה הם מצפים מעצמם".
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
חסרונם של נועם מלמוד ואיינאו פרדה הורגש, ובמקביל במועדון מקווים שהעברתו של אל ים קנצפולסקי תתאפשר עד לתום החלון ביום רביעי בערב. שחקן הכנף סמבה דיאלו אמור להוות תוספת כוח בחלק הקדמי, אך במועדון מתחילים להבין: "זו לא חוליה או שחקן כזה אחר. להפועל חיפה מפסידים 4:0 בגלל גישה".


