במכבי חיפה מחכים לתשובות ראפיד בוקרשט בנוגע לקלאודיו פטרילה. בחיפה מעוניינים בשחקן הכנף הרומני, אך גורמים במועדון הבהירו שהמסרים שקיבלו עד כה מהקבוצה הרומנית מראים שהיא לא ממהרת לשחררו. בחיפה ינסו בימים הקרובים להגביר את הלחץ ולצרף את פטרילה, כשבמקביל הם עובדים בניסיון לצרף גם שחקנים אחרים.
במקביל, בחיפה ממשיכים בשיחות עם חלוצים כדי לאתר מחליף לפרנזי פיירו. קסנדר סברינה ינחת בלילה שבין שבת לראשון ויצטרף באופן רשמי בשבוע הבא. "המטרה היא לצרף בשבוע הבא שלושה שחקנים", אמרו במועדון, "אנחנו במירוץ נגד הזמן, ברור שזה לא אידיאלי אך יש אמונה שמלבד סברינה, יגיע לכל הפחות עוד זר אחד".
מועמד נוסף שנמצא על הפרק לחיזוק ההתקפה מבין שלושה שאיתם תנסה לסכם מכבי חיפה עד תחילת השבוע זהו טאני אולוואשיי בן ה-24, חלוץ מינסוטה מה-MLS ונבחרת קנדה. אולואסאיי הבקיע העונה 8 שערים ובישל עוד ארבעה על פני 828 דקות ב-18 משחקי ליגה. לפני כן שיחק בסן אנטוניו מליגת המשנה והבקיע 16 שערים בנוסף לשבעה בישולים ב-25 הופעות. לזכותו גם שמונה הופעות בנבחרת קנדה
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
הירוקים יבחנו עד תחילת השבוע הבא את האפשרות לרכוש את פטרילה ושחקנים אחרים, ביניהם גם מתיאס נהואל - אך אם לא יצליחו עד תחילת השבוע, יפנו להפועל חיפה בניסיון לצרף את גיא מלמד.