למרות שעדיין לא סגר את תנאיו בהפועל באר שבע, נכון לאתמול (חמישי) בערב, בבית"ר ירושלים מבינים כי הכיוון של דן ביטון הוא לחתום בקבוצה בה גדל ולוותר על ההצעה של ברק אברמוב, אלא אם בית"ר תסכים להחתימו לעונה ללא אופציה, בתנאי השכר שדרש.
כרגע בכל מקרה יש פער של שלוש משכורות בין הצדדים, ובכל מקרה עושה רושם שקשר מכבי תל אביב יחזור למועדון נעוריו עם חוזה גבוה יותר.
אם ביטון לא יגיע, בית"ר תתמקד בצירוף של קשר 50:50 יצירתי ולא בעמדה מספר 6, כאשר החתמת הקשר נמצאת בעדיפות ראשונה ולא צירופו של אבישי כהן. בכל מקרה המגן עדיין על הפרק, ועשוי להצטרף עד לתום החלון.
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
(2+)

ארסנל
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה

בני סכנין
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
בחלק מאימוני השבוע תירגל ברק יצחקי לקראת המשחק נגד מכבי נתניה ביום ראשון, את גיל כהן כמגן שמאלי ואילו אורי דהן במרכז ההגנה עם ז'אן מרסלן, אך המאמן עדיין מתלבט. בנוגע לחלק הקדמי, ירדן שועה צפוי לחזור להרכב.


