שמונה ימים לסיום חלון ההעברות, בבית"ר ירושלים מוותרים בשלב זה על צירוף חלוץ נוסף. כפי המסתמן, הגיבוי למיירון ג'ורג' יהיו ירדן שועה, נהוראי דבוש ובמקרה הצורך גם פטריק טוומאסי וסילבה קאני.
ברק אברמוב הבהיר לירדן שועה בשיחה עימו כי הוא נותן גיבוי מלא לצוות המקצועי בסוגיית העמדה שלו, והסביר לשועה כי אם יתבקש לשחק כחלוץ, זה לא נתון לויכוח. בבית"ר מספרים כי שועה במוטיבציה גבוהה בימים האחרונים, ורוצה לחזור ולהרוויח את מקומו.
ההחלטה בנוגע להתקפה, על אף שאינה סופית ב-100 אחוז, התקבלה גם על מנת לא להעמיס על החלק הקדמי וליצור מרמור בקרב השחקנים, יחד עם העובדה שבשלב זה אין תקציב לחלוץ זר או ישראלי משמעותי.
מה הסיכוי שההחלטה תשתנה? ראשית, בית"ר תשחק מול מכבי נתניה ביום ראשון, כשנותרו שלושה ימים לסיום חלון ההעברות. המשחקים שלפני סיום החלון עשויים לגרום לקבלת החלטות של הרגע האחרון, (לצוות המקצועי יש אופציות) - אם כתוצאה מיכולת או כתוצאה מפציעות - אך נכון לרגע זה, ההחלטה היא לא לצרף חלוץ.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
הפערים בין בית"ר לאבישי כהן לא הצטמצמו ביומיים האחרונים. בבית"ר מגדירים את הפער כקטן, אך בשלב זה ההצעה מבחינתם היא סופית. בית"ר תהיה מוכנה להחתים את דן ביטון עד לתום העונה ללא אופציה, אך השחקן יצטרך להוריד בדרישות כדי שברק אברמוב יחליט ללכת על העסקה.