בעירוני טבריה הייתה שמחה גדולה לאחר הניצחון 0:1 על בית"ר ירושלים אמש (שבת). המאמן אלירן חודידה ניסה להוריד את כולם לקרקע בסיום, אבל במועדון אמרו: "זה ניצחון גדול וההתחלה האמיתית שלנו בליגת העל. בית"ר הגיעה במומנטום מצויין והצלחנו לעצור אותה, לא נהיה פראיירים בליגה הזאת".
בצד המקצועי, חודידה שם דגש לפני המשחק להקשת על בית"ר ירושלים דרך מובילי הכדור שלה, אגרסיביות ומעברים, כשסטניסלב בילנקי הגיע לשלושה מצבי הבקעה מצויינים, וסיכמו: "הבאנו רכש טוב, נתחזק בעוד כמה וניתן פייט עם כל מה שיש לנו, זאת טבריה".
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
בעקבות פציעת איתן וולבלום והיעדרותו הארוכה, מנסה חודידה לצרף קשר ובנוסף עוד שחקן לחלק הקדמי. חתם עבד אלחמיד סבל מווירוס והיה בספק למשחק אתמול, אך בסופו של דבר נכלל בסגל.


