לאחר שלא שיחקה במחזור הפתיחה של הליגה נגד מכבי תל אביב עקב בקשת היריבה לדחיה, הפועל ירושלים תחל 2024/25 בליגת העל בשבת נגד הפועל חדרה, עם תקווה לעשות עונה טובה ולהמשיך ולשלב כמה שיותר צעירים מקומיים. מאז דחיית משחקה של היריבה העירונית בית"ר ירושלים בשל מצב הדשא היה חשש כי ייקח זמן לשקם את הדשא אך במועדון מסבירים: "עד שבת הכל יהיה בסדר, 100% שנשחק בטדי".
הבלם יונתן ליש חזר לאימונים מלאים, בעוד עמית גלזר עדיין בספק. בסוף השבוע ניצחה הקבוצה את עירוני מודיעין 0:1 במשחק אימון במקום משחק הליגה שנדחה.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
במועדון שמחו עם חזרתו של מתן חוזז, שעשה הכנה טובה עם מכבי תל אביב והגיע בכושר ראוי. מצד אחד במועדון עדיין מתכוונים להתחזק בשחקן זר לחלק הקדמי ומספר ישראלים נוספים, אך מנגד שמחים שהצליחו לשמור על שחקנים מבוקשים כמו אופק ביטון, אוהד אלמגור, נועם מלמוד, סדריק דון ואיינאו פרדה.


