קשר עירוני קרית שמונה אריאל שרצקי סובל מקרע ברצועה הצולבת וצפוי לתקופת היעדרות ארוכה, כך התגלה בבדיקת MRI הוא ביצע אתמול (שלישי), וייתכן שסיים את העונה עוד לפני שליגת העל נפתחה. על פי הודעת הקבוצה, השחקן שמתקשה לדרוך על הרגל התבקש לעבוד בימים אלה על חיזוק מקום הפציעה, כאשר ההחלטה האם לקיים ניתוח תתקיים בעוד כשבועיים-שלושה.
עבור קרית שמונה מדובר במכה קשה, שכן שרצקי הצעיר היה אחד השחקנים הכי משמעותיים בקבוצה בעונה החולפת והיווה גורם משמעותי בעלייה לליגת העל. הקשר בן ה-22 תוכנן גם העונה להיות בורג מרכזי בקבוצה של שי ברדה, אבל כאמור צפוי להיות מושבת לחודשים ארוכים בגלל הפציעה המצערת.
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
(1+)
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
בעירוני קרית שמונה ינסו לצרף קשר נוסף למרכז המגרש. העדיפות במועדון הצפוני היא לנדב נידם ממכבי תל אביב, אותו סימנו לאורך כל הקיץ, אך בשלב זה עושה רושם שהשחקן מעדיף להיות מושאל לבית"ר ירושלים שמעוניינת בו גם כן. בקבוצה יחלו לחפש גם אופציה של שחקנים זרים בעמדה זו על מנת להיערך בהתאם להיעדרות הממושכת של שרצקי.